Guro Reiten (24) ble hedret med hele tre priser på Fotballfesten.
LSK-spilleren har hatt en glimrende sesong for de gule og svarte, som endte med overlegent seriegull, cupfinale og kvartfinale i Champions League.
Reiten ble kåret til årets spiller i Toppserien og fikk prisen av tidligere LSK-spiller Lene Mykjåland.
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
17 MINUTTER SIDEN
– Jeg spiller på et helt fantastisk fotballag, jeg hadde ikke vært så god hvis ikke jeg hadde spilt på det laget. Og jeg har en fantastisk trener. Uten henne, ingen meg, sa Guro Reiten etter å ha mottat sin andre pris.
I tillegg fikk 24-åringen det synlige beviset på at hun er årets toppscorer etter 21 fulltreffere.
Saken fortsetter under videoen:
Midtbanespilleren fra Sunndalsøra fikk også prisen for årets scoring, for sin perle i storseieren mot Vålerenga i mars. Reiten er inne i sin andre sesong for LSK-kvinner etter overgangen fra Trondheims Ørn.
– Det er et fint mål. Jeg vet ikke om jeg kommer til å score et likt mål noen gang, så det er gøy, sa Reiten.
24-åringen er en svært ettertraktet spiller, men har lovet å bli med klubben videre når de skal ut i kvartfinaler mot Barcelona i Europas gjeveste klubbturnering.
Arna-Bjørnars Emilie Nautnes stakk av med prisen for årets gjennombrudd i Toppserien. 19-åringen scoret åtte mål denne sesongen og fikk i høst også belønning med uttak til Martin Sjögrens A-landslagstropp.
Kristine Leine fra Røa ble kåret til årets spillerforbilde, mens Bjørnane (Arna-Bjørnar) fikk prisen for årets supporterhistorie.
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
20 MINUTTER SIDEN
Fotball
Fått meldinger om kampfiksing – tror det er en hatkampanje
2 TIMER SIDEN