Det bekrefter klubben på Twitter mandag. Flere britiske medier, blant dem The Athletic og Daily Mail , meldte tidligere mandag kveld at italieneren hadde fått sparken.
Dermed ble etter alle solemerker 0-3-tapet for Norwich sist fredag dråpen som fikk begeret til å renne over for Watford-ledelsen.
Premier League
Klubben bekrefter: Hodgson blir Kings nye trener
25/01/2022 PÅ 19:24
– Klubbens styre anerkjenner Claudio som en mann med høy integritet og ære, som alltid vil bli respektert her på Vicarage Road for innsatsen han la ned for å lede laget med verdighet, heter det i en uttalelse.
– Styret mener imidlertid at med nesten halvparten av Premier League-kampanjen igjen, vil et skifte i hovedtrenerstillingen nå gi en ny manager tilstrekkelig med tid til å jobbe med laget for å oppnå det umiddelbare målet om å beholde Premier League-plassen, skriver klubben videre.

Utsatt på tabellen

Watford har bare Burnley bak seg på Premier League-tabellen etter 20 spilte kamper. Tabelljumboen har i tillegg to kamper tilgode på Joshua King & co. Det gjør klubbens posisjon ytterligere utsatt.
Opp til Norwich på trygg grunn skiller det samtidig bare to poeng.
Claudio Ranieri ble hentet inn som ny Watford-manager i oktober i fjor. Han erstattet da Xisco Munoz. På det tidspunktet lå klubben på 15.-plass i Premier League. Siden har ikke poengfangsten økt.
Watford har nå tapt sju av sine åtte siste kamper i ligaen. Den forrige seieren kom mot Manchester United hjemme på Vicarage Road i november.

Femte manager

Under Ranieris ledelse har Watford lidd nederlag 11 av 14 kamper i Premier League.
Italieneren er den femte manageren som får sparken i Watford siden september 2019. De øvrige er Quique Sanchez Flores, Nigel Pearson, Vladimir Ivic og nevnte Munoz.
Den italienske trenerveteranen har ledet en lang rekke klubber i sin svært innholdsrike karriere. Han skapte store overskrifter da han førte Leicester til en særdeles overraskende Premier League-tittel i 2016.
(©NTB)
Eliteserien
Se høydepunktene: Lillestrøm slo endelig Vålerenga på eget gress
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
Hedenstad Christiansen: – En barndomsdrøm
11 TIMER SIDEN