Populære sporter
All sport
Vis alt

Arsenal vant kampen om stjerneskudd – satte overgangsrekord

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 01/08/2019 klokken 18:08 GMT+2

Nicolas Pepe er klar for Arsenal. Han hentes fra den franske klubben Lille og blir London-klubbens dyreste signering noensinne.

Nicolas Pepe

Foto: Eurosport

Arsenal bekreftet overgangen torsdag. 24-åringen var fantastisk i den franske toppdivisjonen forrige sesong. Han scoret 22 ligamål for Lille. Bare Kylian Mbappé hos Paris Saint-Germain scoret flere. I tillegg noterte Pepe seg for elleve målgivende pasninger.
Arsenal bekrefter selv at det er deres dyreste signering noensinne. Kantspilleren fra Elfenbenskysten vil få draktnummer 19.
– Å kjøpe en klasseving har vært et av våre hovedmål i dette overgangsvinduet og jeg er veldig glad for at han kommer til Arsenal. Han vil gi oss fart, kraft og kreativitet, sier Arsenal-manager Unai Emery på klubbens nettsted.
Sky Sports skriver at overgangen vil koste den engelske storklubben 72 millioner pund. Det tilsvarer cirka 770 millioner kroner. Pépé har også vært linket til mange andre klubber de siste ukene, blant annet Liverpool og Manchester United. Til slutt var det altså Arsenal som stakk av med den ettertraktede spilleren.
Tidligere i sommer har klubben hentet Real Madrid-spiller Dani Ceballos på lån, samt 18 år gamle Gabriel Martinelli. De har også hentet stoppertalentet William Saliba, men han ankommer London første neste sommer. I tillegg kobles de til Celtic-backen Kieran Tierney.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame