To nordmenn på banen da Crystal Palace slo Fulham

Publisert 11/08/2018 klokken 18:49 GMT+2

Alexander Sørloth og Stefan Johansen fikk begge spille de siste minuttene for sine lag da Crystal Palace vant 2-0 borte mot Fulham i Premier League lørdag.

Crystal Palace

• Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
Oppgjøret mellom Fulham og Crystal Palace så ut til å bli en liten nedtur sett med norske øyne da verken hjemmelagets Stefan Johansen eller Alexander Sørloth var å finne i startoppstillingen til noen av lagene.
Nyopprykkede Fulham var nærmest scoring det første kvarteret på Craven Cottage, men André Schürrle og Aleksandar Mitrovićs forsøk gikk enten utenfor eller ble reddet av Wayne Hennessey i gjestenes mål.
Fem minutter før pause sendte Jeff Schlupp bortelaget i føringen fra skrått hold etter at Patrick van Aanholt hadde spilt han fri på venstresiden inne i boksen.
Fulham gikk skuffet i garderoben etter å ha dominert store deler av omgangen, men lå samtidig under halvveis.

Snytt for straffe

Fulham fortsatte å presse gjestene etter hvilen, og halvtimen før slutt ble hjemmelaget snytt for en straffe. Mamadou Sakho tok mann og ikke ball i en duell med André Schürrle i egen sekstenmeter.
Dommer Mike Dean mente derimot at ingen ulovligheter hadde funnet sted og vinket spillet videre. Da var pipekonserten fra tribunen høy.
Da Fulham jaget scoring utnyttet Crystal Palace muligheten til å kontre. Aaron-Wan Bissaka sendte Wilfried Zaha fri. Zaha rundet nesten Fabricio i Fulham-målet før han rolig la ballen under spanjolen og i mål. Da var det ti minutter igjen å spille, og begge nordmennene gjorde seg klar til å komme inn.
Minutter senere var to nordmenn på banen i en Premier League-kamp, for første gang siden 2017 da Joshua King og Bournemouth spilte mot Hull med Diomande. Men verken Johansen eller Sørloth utgjorde noen forskjell de siste minuttene.
Da Dean blåste av kampen var det Sørloth som vant den norske duellen og kan ta med seg alle poengene på bussen hjem.
Fulham var svært nær en redusering minuttet før pause, men Hennessey leverte igjen en strålende redning og hindret Fulham sesongens første Premier League-mål.
Crystal Palace tar imot Liverpool neste runde, mens Fulham møter Tottenham borte.

Pereyra-dobbel

På Vicarage Road ble Roberto Pereyra den store helten da Watford vant 2-0 hjemme mot Brighton.
Ti minutter før pause fikk den tidligere Juventus-spilleren stå helt fri inne i sekstenmeteren. På hel volley banket han ballen knallhardt i mål. Mathew Ryan fikk hendene på ballen, men ikke nok til å stoppe skuddet fra å havne i nettet.
Ti minutter etter hvilen satt den igjen for argentineren da han førte ballen inn mot femmeteren og banket den i mål bak Ryan.
Watford møter Burnley borte neste kamp, mens Brighton tar imot Manchester United.