Wolverhampton har en tung periode bak seg, men har fått en opptur i det siste med seier både over Chelsea og Newcastle. Hjemmelaget fikk nok en suksessopplevelse mot Bournemouth ved å sikre sin tredje strake seier. King spilte hele kampen for bortelaget.
Gjestene åpnet friskt, men det tok ikke lang tid før hjemmelaget overtok spillet. Nordmannen var tydelig frustrert da vertene tok ledelsen allerede etter tolv minutter, da Raúl Jiménez sto mutters alene foran Bournemouth-målet. Takket være en feilplassert Tyrone Mings, som opphevet offsiden, kunne mexicaneren føre hjemmelaget enkelt opp i ledelsen.
Bortelaget klarte aldri å utligne, og i stedet doblet Ivan Cavaleiro vertenes ledelse langt ut i overtiden. Det var ikke noe å si på denne seieren, Eddie Howes elever var tamme, og det ble tap for King og Bournemouth.
Premier League
King-assist i sterk Bournemouth-seier
15/09/2019 PÅ 15:01
Alexander Sørloth kom inn og fikk spille de siste ti minuttene da Crystal Palace tok imot Leicester hjemme på Selhurst Park. Hjemmelagets toppscorer Luka Milivojević satte inn en scoring også i denne kampen. Andros Townsend spilte i det 39. minutt til Milivojevic, som klinket til fra 20 meter. Ballen duppet ned i det høyre hjørnet bak Leicesters keeper Kasper Schmeichel.
Keeperdebutant i Crystal Palace-buret Vicente Guaita vartet opp med en strålende redning på Jamie Vardys forsøk i det 79. minutt. 1-0 sto seg ut kampen, i det som var et innholdsrikt oppgjør, og Crystal Palace tok tre viktige poeng.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Pogba bommet på straffe – Solskjærs menn med fire poeng etter to kamper
19/08/2019 PÅ 21:14
Premier League
King åpnet målkontoen i Bournemouth-seier
17/08/2019 PÅ 16:18