• Se Östersund - Arsenal i Europa League på MAX og Eurosport Player torsdag 15. februar
Arsenal-manageren risikerer å bli straffet som følge av kritikken han rettet mot dommerstanden både før og etter London-derbyet mot Chelsea onsdag.
Englands fotballforbund (FA) har allerede innledet disiplinærsak etter kommentarer Wenger ga i dommergarderoben om straffesparket West Bromwich ble tildelt i 1-1-kampen sist helg.
UEFA Europa League
Historien gjentok seg for Molde: Falt sammen etter imponerende åpning
26/11/2020 PÅ 19:45
Fredag sier Wenger at han er sjokkert over FAs beslutning, men at han nå kun er konsentrert om søndagens FA-cupkamp mot Nottingham Forest.
– I løpet av mine 21 år i spillet kan du tenke deg at jeg har sett og hørt mye i korridorene, og jeg er overrasket og sjokkert over beslutningen til FA.
  • Se Östersund - Arsenal i Europa League på MAX og Eurosport Player torsdag 15. februar
En ny sak ligger på bordet i etterkant av 2-2-oppgjøret mot Chelsea, der Wenger kalte dommerens beslutningen «en farse» etter at Chelseas Eden Hazard ble tildelt straffespark. Wenger bekreftet fredag at han sto for uttalelsene.
– 100 prosent, jeg mener det skulle vært gult kort. Jeg har en rett til å ha en mening, og jeg respekterer andres mening, sa Wenger.
Før Chelsea-kampen sa at han mente Arsenal har fått påfallende mange straffer mot seg denne sesongen.
– Jeg må si at det frustrerende sett med mine øyne er at det har skjedd mange ganger denne sesongen – mot Stoke, Watford, Manchester City og West Brom. Det er en bekymrende tilfeldighet slik jeg ser det, sa Wenger.
– Når beslutningene alltid går den samme veien, skal det liksom være en tilfeldighet. Statistisk sett er det basert på det faktum at når ting gjentar seg, er det ikke tilfeldig, sa Wenger etter kampen.
Nå ønsker FA seg svar på hva Wenger egentlig mente.
  • Se Östersund - Arsenal i Europa League på MAX og Eurosport Player torsdag 15. februar
(©NTB)
UEFA Europa League
Fortsatt usikkerhet rundt Molde-profilens skade: – Vil gjøre undersøkelser
25/11/2020 PÅ 20:24
UEFA Europa League
Lover et annerledes Molde før Arsenal-møtet: – Skal være med å danse
25/11/2020 PÅ 14:28