David Moyes er ny manager i West Ham.
Det bekrefter klubben på sine hjemmesider tirsdag formiddag.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
– Vi trengte noen med erfaring og kunnskap om Premier League, og vi mener David er den rette mannen til å få klubben tilbake på rett kjøl. Han er en høyt respektert manager som har bevist at han kan utvikle klubber. I Everton beviste han hvilke egenskaper han innehar, og vi føler West Ham er en klubb som vil bidra til at han igjen får bevist hvilken stor manager han er. Han vil bidra med nye idéer og entusiasme til hele West Ham-organisasjonen, sier klubbens styreformann David Sullivan.
Moyes tar over etter Slaven Bilic, som mandag fikk sparken i London-klubben.
54-åringen har totalt 14 sesonger som Premier League-manager bak seg i Everton, Manchester United og Sunderland.
Moyes gjorde en strålende jobb i Everton, som han tok over 2002. Skotten ledet «The Toffees» til Champions League, Europa League og FA Cup-finalen før han i 2013 ble hentet som Sir Alex Fergusons arvtager i Manchester United.
Tiden hos de røde djevlene ble lite minneverdig for Moyes, og varte i bare ti måneder. I november 2014 tok han over Real Sociedad, hvor han heller ikke oppnådde særlig suksess. Sommeren 2016 returnerte han til Premier League og Sunderland - et forhold som endte med at partene gikk hvert til sitt etter at klubben rykket ned.
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11