Tottenham-formann Daniel Levy mener Premier League-rivalenes bevegelser på overgangsmarkedet ikke er bærekraftig på sikt.
London-klubben har fortsatt til gode å hente nye spillere så langt i sommer. Samtidig har klubber som Manchester City, Manchester United og Arsenal brukt store summer på å styrke stallen.
– Vi har en plikt til å styre klubben på en ansvarsfull måte. Noe av den aktiviteten (på overgangsmarkedet) som foregår for tiden er ikke bærekraftig. Noen betaler 200 millioner pund mer enn det de tjener. Til slutt vil det innhente dem. Det kan ikke fortsette, sier Levy, ifølge BBC.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
Tottenham, som nylig solgte backen Kyle Walker til City, er i ferd med å bygge en ny arena. Spurs-formannen er klar på at dét ikke hindrer London-laget på overgangsfronten.
– Vi må finne riktig balanse, men jeg kan helt ærlig si at vi ikke påvirkes. Vi har fortsatt ikke kommet dit at vi har funnet en spiller vi ikke har råd til å kjøpe. Men vi har en trener (Mauricio Pochettino) som har stor tro på akademiet vårt. Finner vi ikke en spiller som kan utgjøre en forskjell (i startelleveren), så ønsker vi heller å gi en av de yngre spillerne en sjanse. Akademispillerne har et bånd til klubben vår, og akademiet er viktig fordi vi kan spare 20–30 millioner pund for hver egenutviklede spiller. Da slipper vi nemlig å kjøpe inn spillere utenfra, påpeker Levy.
Spurs-formannen er kjent for å være en knallhard forhandler. Så langt har Levy og co. maktet å holde på Harry Kane, Dele Alli og resten av stjernene etter den sterke 2.-plassen i Premier League forrige sesong.
(©NTB)
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11