I stedet var den en gammel kjenning som fikk sitt søte «takk for sist» med United-fansen i franskmennenes 2-0-seier.
Ángel Di María forlot United som et bomkjøp sommeren 2015. Tirsdag var han tilbake med to målgivende pasninger, og han klarte gjentatte ganger å frustrere så vel supportere som spillere på «Drømmenes teater».
Di Marías upopularitet i Manchester skinte tydelig igjennom da han havnet i løpsduell med Ashley Young i kampens 38. minutt. United-backen brukte all sin fysiske kraft på å presse argentineren ut og ned fra gressteppet og inn i gjerdet langs den ene langsiden.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
Manøveren skapte forargelse i PSG-leiren, og det var ikke langt unna at lagenes spillere havnet i basketak mot slutten av en førsteomgang som endte målløs.

Skarp duo

Di María skulle gjøre seg enda mer upopulær tidlig i annen omgang. PSG fikk corner i det 53. minuttet, og venstrekanten svingte inn. På bakre stolpe hadde midtstopper Presnel Kimpembe løpt seg fri, og han bredsidet ballen opp i nettaket til 1-0-ledelse.
Di María benyttet anledningen til å hausse opp PSG-fansen før han serverte United-tilhengerne en triumferende knyttneve – til øredøvende pipekonsert.
Som om det ikke var nok: Sju minutter senere var Di María på farten igjen, denne gang på venstresiden. Innlegget gjennom til stjernespissen Kylian Mbappé var nådeløst presist, og sistnevnte satte inn 2-0-målet etter å ha lurt Uniteds midtstoppere.
Det skal også sies at Mbappé var et uromoment – som ventet – og at han skapte betydelig mer trøbbel for United-forsvaret enn det Ole Gunnar Solskjærs foretrukne angrepsrekke klarte for sin motstander.

Tamt United-angrep

Anthony Martial fikk ikke til noe på venstrekanten og ble erstattet av Juan Mata i pause.
Like før hvilen hadde Jesse Lingard, som vel var mest toneangivende av United-angriperne, gitt seg med skade. Marcus Rashford hadde heller ikke noen spesielt god dag på jobb.
Kalddusjen etter pause hjalp ikke for Solskjær, som hadde håpet at Mata og Alexis Sánchez skulle utgjøre den nødvendige forskjellen og sende United opp i føringen.
Anført av Paul Pogba forsøkte Solskjærs lag å slå tilbake, men det ble med forsøket. På tampen ble Pogba utvist for sitt annet gule kort etter en sen duell med Dani Alves.

Trøbbel

Dermed ser det svært stygt ut for United før de tar turen til Paris og returkampen der i starten av mars.
Solskjærs menn må vinne med minst to mål, og da må angrepsspillet fungere langt bedre enn det gjorde på hjemmegress tirsdag kveld.
Til neste oppgjør kan PSG også ha Mbappés spisskollega Edinson Cavani tilbake. Han sto over tirsdagens kamp med skade, i likhet med Neymar og Thomas Meunier. Neymar blir ikke klar til returkampen mot United.
Storkampene kommer på rekke og rad for United de neste ukene. Mandag venter Chelsea i FA-cupen, mens Liverpool gjester Old Trafford søndag i neste uke.
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne?
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11