Kristiansunderen har blåst nytt liv i United. På slutten av José Mourinho-epoken var en stor del av fanskaren slått ut av apati, men under Solskjær har klubben våknet til liv. Gleden blomstrer igjen på Old Trafford.
Solskjærs tre første kamper har gitt like mange seirer og pene 12-3 i målscore. Den knallsterke starten har allerede startet debatten om Solskjær også kan lede Manchester United permanent etter sesongen.
Om han er god nok til det, lar han være opp til andre å bedømme.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
– Jeg vet ikke om jeg hører hjemme på dette nivået, men jeg føler meg hjemme i denne klubben. Jeg er komfortabel i dette miljøet. Det er opp til dere å vurdere om jeg holder nivået, men jeg nyter definitivt å være hjemme igjen, sa Solskjær under et pressemøte før onsdagens bortekamp mot Newcastle.

Spår tøff kamp

Nordmøringen har fått mye ros får å få skikk på Uniteds offensive spill. Mourinho ble kritisert for ikke å få det beste ut av spillerne. Nå virker angrepsfloken å være løst.
Samtidig er flere avventende til Solskjær. Å slå lag som Cardiff, Huddersfield og Bournemouth er ikke målestokken i Manchester United. Allerede onsdag blir det et knepp opp. Solskjær innrømmer at han som spiller aldri trivdes på St. James' Park.
– Jeg vil at Manchester United skal spille som dette så lenge jeg er her. Selvsagt vil vi få tøffere prøver. Newcastle er noe helt annet fordi vi møter dem på bortebane. Jeg likte meg aldri der oppe, selv om vi i en kamp vant 6-3. Det vil bli en tøff kamp, og vi blir nødt til å holde nullen. Det har vi ikke gjort så langt, så det er ting å jobbe med, men dette er måten vi vil angripe på, sier han.

Planen ligger fast

Baklengsmål er et problem Manchester United har trøblet fælt med denne sesongen. Storklubben har kun holdt nullen to ganger i løpet av 20 Premier League-kamper.
Solskjær føler uansett at «de røde djevlene» er på rett vei. Han mener en plan om alltid å angripe vil lønne seg i lengden.
– Du får ikke alltid resultatene og poengene du kanskje fortjener. Uansett handler det om å ha gode prestasjoner og spille på riktig måte. Så lenge du gjør det, vil du dominere flesteparten av kampene og få nok poeng.
Solskjærs første skikkelig test kommer når United skal til London for å møte Tottenham på Wembley i ligaen 13. januar.
(©NTB/Eurosport.no)
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11