– Første omgang kunne lett ha vært min testimonial, annet enn at det var bedre atmosfære på min testimonial, sa Solskjær på pressekonferansen etter tapet mot Watford.
Manchester United har vært i godt slag den siste tiden, og hadde gått ubeseiret i ligaen siden 2. november, men så veldig tafatte ut i tapet mot Watford søndag.
– Det var veldig tamt, treigt og ikke noe tempo eller driv, synes Solskjær.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
Etter den tamme førsteomgangen, fulgte laget opp i andre omgang med en kjempetabbe av David de Gea og et klønete straffespark som resulterte i 0-2 tap og nok en stygg smell mot antatt svakere motstand.
For mens Solskjærs United har hatt vunnet kamper mot lag som Pep Guardiolas Manchester City og José Mourinhos Tottenham, har de slitt langt mer mot lagene på nedre halvdel av tabellen.
Tapet mot Watford gjør at Manchester United tilbringer julaften på åttende plass. I den tradisjonelle «Boxing Day» runden 2. juledag, tar laget imot Newcastle hjemme på Old Trafford. I tilsvarende kamp tidligere i sesongen tapte de 0-1, i den første av en rekke kamper uten Paul Pogba.
Franskmannen var endelig tilbake fra skade mot Watford da han kom inn til andre omgang. Han fikk satt litt fart på laget, uten at det bidro til noen mål. En Pogba i form kan uansett bli viktig dersom Solskjærs United skal plukke poeng framover.
(©NTB)
Sett denne?

Hvordan skal Lars Arne Nilsen snu trenden, situasjonen i Sarpsborg 08 og kan VIF virkelig rykke ned?

Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11