Populære sporter
All sport
Vis alt

Real Madrid-topp tror Kane blir dyrere enn Neymar: – En fantastisk spiller

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 24/10/2017 klokken 16:17 GMT+2

Real Madrid-president Florentino Perez tror man må bla opp nesten 2,5 milliarder kroner for å lokke Harry Kane vekk fra Tottenham.

Harry Kane

Foto: Scanpix

Den engelske landslagsspissens 13 mål på 12 kamper denne sesongen har naturligvis gjort at ryktene har begynt å svirre.
Det er blitt spekulert i at Kane kan komme til å følge i fotsporene til Luka Modric og Gareth Bale ved å bytte ut Tottenham med Real Madrid, men Florentino Pérez, som satte overgangsrekord da han signerte Bale for 100 millioner euro i 2013, vet Kane er en dyr mann.
– Jeg synes han er en fantastisk spiller, og ikke minst er han en ung spiller med mange år foran seg, men vi er veldig fornøyd med Karim Benzema og resten av laget, sa Perez til en spansk radiostasjon i forbindelse med kåringen av årets spiller.

Tror Kane blir dyrere enn Neymar

Perez tror Tottenham-eier David Levys rykte for å utsette mulige overganger fram til slutten av overgangsvinduet, for å få mest mulig penger, gjør at han ville ønsket mer enn de 222 millionene euro Paris Saint-Germain betalte for Barcelonas Neymar i sommer.
Perez sier han ikke har kontaktet Levy for en mulig pris.
– Nei, for hvis jeg spør vil han si 250 millioner.
Klubbpresidenten har imidlertid god erfaring med å signere spillere fra London-klubben.
– Vi fått et godt forhold til Tottenham gjennom årene ettersom vi signerte Luka Modric og Gareth Bale. Også de endte vi opp med å signere på overgangsvinduets siste dag, sier Perez.

Storlag

Under mandagens FIFA-kåringer fikk Real Madrid-presidenten se sin klubb tungt involvert. Cristiano Ronaldo stakk av med prisen som forrige sesongs beste spiller, mens Zinédine Zidane kunne hente prisen som den beste treneren.
I tillegg fikk fem Real Madrid-spillere plass på årets lag: Marcelo, Sergio Ramos, Toni Kroos, Modric og Ronaldo.
Den regjerende mesterligamesteren maktet imidlertid ikke å slå Kane og Tottenham da lagene møttes i gruppespillet i europacupen forrige uke. Oppgjøret endte 1-1, men Madrid-laget får mulighet igjen når lagene møtes 1. november på Wembley.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame