Fotball
Premier League

– Nye spillerne vil få tid til å tilpasse seg

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Ole Gunnar Solskjær

Foto: Scanpix

AvEurosport
24/07/2019 på 10:38 | Oppdatert 24/07/2019 på 10:38

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær vil gi nye spillere tid å komme inn i United-stilen. Selv brukte han seks minutter i brakdebuten i 1996.

Ole Gunnar Solskjær snakket med pressen i forkant av treningskampen mot Tottenham i Shanghai torsdag. Det ble en spørsmålet rundt spillerkjøp før overgangsvinduet stenger.

– Vi må være tålmodige med nye spillere, for det vil alltid ta litt tid for nye spillere å tilpasse seg Uniteds stil. Kanskje bortsett fra meg selv, som brukte seks minutter i min første kamp, sa Solskjær med latter fra salen.

Premier League

Premier League med steg mot oppstart – foreredt på restriksjoner i minst ett år framover

18/05/2020 PÅ 14:07

Solskjær debuterte i United-drakten med et brak 25. august i 1996 med å score etter bare noen få minutter på banen mot Blackburn.

–Jeg er godt fornøyd med de to dere nevner, Daniel (James) og Aaron (Wan-Bissaka), men som sagt det er viktig å være tålmodige. Det er en lang sesong og det er viktig å få de rette spillerne. Hvis man møter på hindringer så er det ikke bare å hoppe unna og velge andre løsninger midt i sesongen, sa Solskjær.

Det var naturligvis spørsmål rundt Romelu Lukaku som ikke spilte kampen mot Inter sist. United skal ha avslått et tilbud fra nettopp Inter om kjøpt av den belgiske tanksenteren.

– Lindelöf er tilbake, men Lukaku spiller ikke etter at han ble skadd på trening. Han har fått behandling av fysioterapautene. Hadde skaden vært verre, hadde vi sendt ham hjem, sa Solskjær.

  • Les også: Joacims analyse: – Et tidsspørsmål før han forsvinner til en større liga

Manchester United jakter sin fjerde seier under treningsturneen i Australia, Singapore og Kina.

– Jeg har virkelig tro på disse spillerne. Det er viktig at vi får en god start på sesongen. Du gir jo deg selv sjansen framover hvis man får en god start. Vi har jo snakket om det siste halvåret jeg har vært i jobben, men nå legger vi fundamentet både mentalt og fysisk. Denne turneen er også med på å bygge lagånden.

– Vi har fått mange gode resultater i oppkjøringen og det er oppløftende, men det er ikke det som er viktig akkurat nå. Det viktigste er å finne måten vi skal spille på framover, og la flest mulig forsøke seg i startelleveren, sa Solskjær

Tirsdag gjester Manchester United Ullevaal, hvor Kristiansund er motstander.

(©NTB)

Sett denne?

– Vi blir passive, det er ikke bra nok

00:02:44

Premier League

Solskjær vil ikke tvinge redde spillere på banen

08/05/2020 PÅ 10:14
Premier League

Ett år siden Solskjær ble fast ansatt i United – her er fasiten

28/03/2020 PÅ 10:04
Relatert
FotballPremier League
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Fotball

Hattrick fra Werner da Leipzig knuste Mainz – holder følge i gullkampen

FOR 8 TIMAR SIDAN

Siste videoer

Fotball

Fremoverlent Kinoshita før den kommende sesongen: – Formen føles veldig bra

00:02:28

Mest populært

Tennis

Se høydepunktene fra finalen

FOR 12 TIMAR SIDAN