Populære sporter
All sport
Vis alt

Mourinho føler seg urettferdig behandlet

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 26/12/2017 klokken 12:12 GMT+1

Manchester United-manager José Mourinho er ikke fornøyd med juleprogrammet.

Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gestures on the thouchline during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on December 10, 2017.

Foto: Getty Images

José Mourinho mener serieleder Manchester City har fått en urettferdig fordel ettersom laget spiller en dag senere enn hans Manchester United.
Mourinho og hans lag tar imot Burnley på Old Trafford på tirsdag, mens City, som leder Premier League med 13 poeng, ikke spiller før onsdag når laget drar for å møte Newcastle borte.
– Jeg snakker ikke bare om de privilegerte lagene som har seks hviledager og tid til å forberede seg til neste kamp, men også om de med litt mer tid enn oss. For eksempel de lagene som spiller dagen etter i morgen - den ekstra dagen har mye å si, sa portugiseren mandag.
– Det betyr sannsynligvis at de ikke jobber i dag, men at de kan komme på trening i morgen og forberede seg til neste dag. Problemet i mine øyne er at det er forskjell mellom noen lag.
Med det tette kampprogrammet i jula, kommer også skadene. De har Mourinho et eget navn på.
– Nå er det jeg kaller desemberskadene på vei. Noen spillere må forlate banen etter 15-20 minutter, mens andre ikke klarer å holde 90 minutter. Det avhenger selvfølgelig av mange faktorer, men nå er døren åpen for det jeg kaller desemberskader.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame