José Mourinho mener serieleder Manchester City har fått en urettferdig fordel ettersom laget spiller en dag senere enn hans Manchester United.
Mourinho og hans lag tar imot Burnley på Old Trafford på tirsdag, mens City, som leder Premier League med 13 poeng, ikke spiller før onsdag når laget drar for å møte Newcastle borte.
– Jeg snakker ikke bare om de privilegerte lagene som har seks hviledager og tid til å forberede seg til neste kamp, men også om de med litt mer tid enn oss. For eksempel de lagene som spiller dagen etter i morgen - den ekstra dagen har mye å si, sa portugiseren mandag.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 KLOKKEN 06:50
– Det betyr sannsynligvis at de ikke jobber i dag, men at de kan komme på trening i morgen og forberede seg til neste dag. Problemet i mine øyne er at det er forskjell mellom noen lag.
Med det tette kampprogrammet i jula, kommer også skadene. De har Mourinho et eget navn på.
– Nå er det jeg kaller desemberskadene på vei. Noen spillere må forlate banen etter 15-20 minutter, mens andre ikke klarer å holde 90 minutter. Det avhenger selvfølgelig av mange faktorer, men nå er døren åpen for det jeg kaller desemberskader.
(©NTB)
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 KLOKKEN 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 KLOKKEN 19:11