Leicester trodde de hadde ordnet alt da Daniel Drinkwater (27) ble solgt til Chelsea og Adrien Silva (28) hentet fra Sporting som midtbanespillerens erstatter.
Den gang ei. Tirsdag skrev den portugisiske avisen A Bola at Silva ikke kom til å få lov til å spille for Leicester før i januar, da overgangspapirene ble sendt inn for sent.
Onsdag følger Sky Sports opp og hevder å vite at Premier League-klubben var 14 ørsmå sekunder for sent inne med papirene til FIFA for at overgangen skal ha blitt godkjent.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
Leicester trodde angivelig de hadde sitt på det rene etter å ha bedt om utsettelse på Deadline Day da Drinkwater stadig kom nærmere en overgang til Chelsea, og hevder selv de sendte inn overgangspapirene i tide til den utsatte fristen på en time.
Klubben jobber nå på spreng, sammen med Sporting, spilleren og FIFA for å løse situasjonen, og for å overbevise FIFA om at avtalen skal få stå.
Om FIFA derimot bestemmer seg for ikke å godkjenne overgangen, vil Silva fortsatt være Sporting-spiller og Leicester ikke betale noe av den opprinnelige overgangssummen på rundt 200 millioner kroner.
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11