Populære sporter
All sport
Vis alt

Landslagssjefen om Solskjær: – Fantastisk

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 24/12/2018 klokken 10:18 GMT+1

Landslagssjef Lars Lagerbäck mener norsk fotball har skutt blink med Ole Gunnar Solskjærs inntreden i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær

Foto: Scanpix

Solskjær startet jobben med å slå et svært svakt Cardiff-lag 5-1 borte lørdag. 2. juledag spiller United hjemme mot nestjumbo Huddersfield.
Forventningene til en festdag på Old Trafford, er skrudd opp flere hakk etter debuten.
– Det er jo fantastisk for både ham og norsk fotball med en slik jobb i en slik klubb, uavhengig om det er midlertidig eller ikke. Dette er jo først og fremst en fantastisk god attest til Ole Gunnar, sier Lagerbäck til NTB.
– Som trener kjenner jeg ham ikke i det hele tatt. Jeg har aldri sett ham arbeide eller gjort noe sammen med ham. Vi har i jo møttes noen ganger etter at jeg kom til Norge. Så jeg kjenner ham i hvert fall lite grann, sier Lagerbäck.

Forelesning

Solskjær fikk jobben etter at United kvittet seg med José Mourinho. Portugiseren fikk med seg en sluttpakke på cirka 280 millioner kroner.
Lagerbäcks første møte med Solskjær kom for noen år siden.
– Jeg holdt en forelesning når han tok sin trenerutdanning Pro Level i England. Det var første gangen jeg snakket skikkelig med ham.

Oddsfavoritt

Jobben Solskjær nå har er en av de mest ettertraktede i fotballverdenen. Avtalen løper til midten av mai. Da skal han etter planen tilbake til Molde.
Flere store spillselskaper holder Solskjær som nestfavoritt sammen med Zinédine Zidane til å få jobben på permanent basis. Tottenhams Mauricio Pochettino står i klart lavest odds og er av mange ventet å flytte nordover i England.
(©NTB)
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame