Solskjær startet jobben med å slå et svært svakt Cardiff-lag 5-1 borte lørdag. 2. juledag spiller United hjemme mot nestjumbo Huddersfield.
Forventningene til en festdag på Old Trafford, er skrudd opp flere hakk etter debuten.
– Det er jo fantastisk for både ham og norsk fotball med en slik jobb i en slik klubb, uavhengig om det er midlertidig eller ikke. Dette er jo først og fremst en fantastisk god attest til Ole Gunnar, sier Lagerbäck til NTB.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
– Som trener kjenner jeg ham ikke i det hele tatt. Jeg har aldri sett ham arbeide eller gjort noe sammen med ham. Vi har i jo møttes noen ganger etter at jeg kom til Norge. Så jeg kjenner ham i hvert fall lite grann, sier Lagerbäck.

Forelesning

Solskjær fikk jobben etter at United kvittet seg med José Mourinho. Portugiseren fikk med seg en sluttpakke på cirka 280 millioner kroner.
Lagerbäcks første møte med Solskjær kom for noen år siden.
– Jeg holdt en forelesning når han tok sin trenerutdanning Pro Level i England. Det var første gangen jeg snakket skikkelig med ham.

Oddsfavoritt

Jobben Solskjær nå har er en av de mest ettertraktede i fotballverdenen. Avtalen løper til midten av mai. Da skal han etter planen tilbake til Molde.
Flere store spillselskaper holder Solskjær som nestfavoritt sammen med Zinédine Zidane til å få jobben på permanent basis. Tottenhams Mauricio Pochettino står i klart lavest odds og er av mange ventet å flytte nordover i England.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 PÅ 21:54