Det bekreftet klubben torsdag. Lampard erstatter Maurizio Sarri som nylig ble hentet til Juventus etter én sesong i London.
– Jeg er ualminnelig stolt over å returnere til Chelsea som manager. Alle kjenner kjærligheten jeg føler til denne klubben og historien vi har sammen. Mitt eneste fokus er jobben som står foran oss og forberedelsene til en ny sesong, sier Lampard til Chelseas nettsted.
– Jeg er her for å jobbe hardt og for å bringe mer suksess til klubben. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, tilføyer han.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50

Treårskontrakt

Chelsea-direktør Marina Granovskaia er fornøyd med managersigneringen.
– Det er med stor glede vi ønsker Frank velkommen tilbake som manager. Han besitter fantastisk kunnskap og forståelse for denne klubben, og forrige sesong viste han at han er en av de mest talentfulle managerne i denne idretten, sier hun.
Lampard har signert en treårskontrakt med gamleklubben. Den strekker seg med andre ord fram til sommeren 2022.
Jody Morris, en annen tidligere Chelsea-profil, blir med i trenerapparatet.

Derby-suksess

Chelsea-legenden har vært Derby-manager siden forrige sommer og ledet hvittrøyene til opprykksfinale om Premier League-spill. Der ble det 1-2-tap mot Aston Villa.
Signeringen har vært ventet etter at Derby ga 41-åringen tillatelse til å forhandle om Chelsea-jobben.
Lampard spilte over 600 kamper for Chelsea i årene 2001 til 2014. Briten er klubbens mestscorende spiller med 211 scoringer. Han vant 13 trofeer med blåtrøyene og fikk 106 kamper for England.
Etter Chelsea-oppholdet spilte han én sesong i Manchester City og to i New York City før han la opp i 2016. Han startet karrieren i West Ham og var innom Swansea på lån på midten av 90-tallet.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11