Populære sporter
All sport
Vis alt

Kings Bournemouth med tap i bunnkamp – nest sist på tabellen

Eurosport
AvEurosport

Publisert 12/01/2020 klokken 17:03 GMT+1

En skadd Joshua King måtte se sitt Bournemouth tape 0-3 i det viktige bunnoppgjøret mot Watford. Tapet gjør at Kings lag nå er nest sist i Premier League.

Bournemouth

Foto: Getty Images

Scoringer signert Abdoulaye Doucouré og Troy Deeney sørget for at Watford er over nedrykksstreken for første gang i inneværende sesong. Bournemouth har på sin side falt fra 18.- til 19.-plass i Englands øverste divisjon.
Gultrøyene tok ledelsen like før pause da de utnyttet et svak utspill fra Bournemouths keeperreserve Mark Travers. Ismaïla Sarr fant Doucouré som fra kort hold banket ballen i mål.
Deeney doblet til 2-0 etter 65 minutter etter flott oppspill av Sarr. Spissen var på rett sted til rett tid og satte ballen sikkert i mål etter at sleivsparket til Doucouré ble blokkert.
På overtid fastsatte Roberto Pereyra sluttresultatet med en flott volleytreff. Skuddet til Andre Gray ble reddet på strek av Ryan Fraser, men Pereyra dempet returen på brystet og deretter hamret ballen i nettet. Dermed var 3-0 og Watfords andre borteseier for sesongen et faktum.
King spilte ikke oppgjøret. Han må belage seg på opptil seks uker på sidelinjen etter at han ble skadd i 0-2-tapet mot Brighton 28. desember.
Bournemouth har seks poeng ned til tabelljumbo Norwich som har Alexander Tettey på laget. Kommende helg venter nettopp Tettey & Co. for Bournemouth. Kampen spilles på Carrow Road lørdag.
(©NTB)
Sett denne?
picture

Endelig skal han få vist seg på sitt beste: – Nå er alt bra

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame