Scoringer signert Abdoulaye Doucouré og Troy Deeney sørget for at Watford er over nedrykksstreken for første gang i inneværende sesong. Bournemouth har på sin side falt fra 18.- til 19.-plass i Englands øverste divisjon.
Gultrøyene tok ledelsen like før pause da de utnyttet et svak utspill fra Bournemouths keeperreserve Mark Travers. Ismaïla Sarr fant Doucouré som fra kort hold banket ballen i mål.
Deeney doblet til 2-0 etter 65 minutter etter flott oppspill av Sarr. Spissen var på rett sted til rett tid og satte ballen sikkert i mål etter at sleivsparket til Doucouré ble blokkert.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
På overtid fastsatte Roberto Pereyra sluttresultatet med en flott volleytreff. Skuddet til Andre Gray ble reddet på strek av Ryan Fraser, men Pereyra dempet returen på brystet og deretter hamret ballen i nettet. Dermed var 3-0 og Watfords andre borteseier for sesongen et faktum.
King spilte ikke oppgjøret. Han må belage seg på opptil seks uker på sidelinjen etter at han ble skadd i 0-2-tapet mot Brighton 28. desember.
Bournemouth har seks poeng ned til tabelljumbo Norwich som har Alexander Tettey på laget. Kommende helg venter nettopp Tettey & Co. for Bournemouth. Kampen spilles på Carrow Road lørdag.
(©NTB)
Sett denne?

Endelig skal han få vist seg på sitt beste: – Nå er alt bra

Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11