Fransk show ga ny Solskjær-seier mot Fulham

Publisert 09/02/2019 klokken 15:38 GMT+1

Paul Pogba og Anthony Martial tok hovedrollene da Manchester United slo Fulham komfortabelt 3-0 på bortegress i Premier League lørdag.

Pogba

De to franskmennene sto for alle tre målene i oppgjøret, mens Martial også var servitør bak Pogbas 1-0-scoring. Ole Gunnar Solskjær fikk dermed en oppskriftsmessig seier tre dager før stormøtet med Paris-Saint Germain i Champions Leagues åttedelsfinale.
Uniteds norske manager rullerte på laget og gjorde seks endringer fra startoppstillingen mot Leicester sist. Marcus Rashford, Jesse Lingard og Eric Bailly ble sittende hele kampen på benken, mens Victor Nilsson Lindelöf fikk bli igjen hjemme i Manchester.

Pogba sentral igjen

Endringene ble ikke noe problem selv om Fulham satte et aldri så lite støkk i Uniteds relativt nykomponerte forsvarsrekke de første minuttene. Både Luciano Vietto og André Schürrle fikk avslutte fra godt hold, men ingen av dem fikk ballen på mål.
United-spillerne var derimot mer effektive. 13 minutter var spilt da Ander Herrera vant ballen og spilte til Martial på venstrekanten. Han kunne servere landsmannen Pogba, som ikke var i offside takket være at Fulhams Joe Bryan halvsov på venstrebacken, og alene med Sergio Rico hamret Pogba ballen inn til 1-0.
Snaut ti minutter senere tok Martial hovedrollen i showet. Uniteds ving startet på egen banehalvdel og gikk forbi Denis Odoi før han lurte Maxime Le Marchand og satte ballen i mål bak Rico. Dermed kunne United og en smilende Solskjær gå til pause med 2-0-ledelse.

Klatrer

United fortsatte å styre det meste på Craven Cottage også etter hvilen. Fulham-manager Claudio Ranieri gjorde en formasjonsendring tidlig i annen omgang, men uten å komme noen vei.
Kampen ble punktert da gjestene fikk straffe etter 63 minutter. Mata ble lagt i bakken av Le Marchand i Fulham-boksen, og Pogba gjorde seg klar fra elleve meter. Keeper Rico var etter ballen, men klarte ikke å stanse det harde skuddet.
Seieren gjør at United tar seg forbi Chelsea og opp til 4.-plassen på Premier League-tabellen. Chelsea spiller borte mot Manchester City søndag.