Fotball
Premier League

– Det jobbes med én eller to nye signeringer

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Ole Gunnar Solskjær

Foto: Scanpix

AvEurosport
19/07/2019 på 12:15 | Oppdatert 19/07/2019 på 12:18

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Manchester United jakter én eller to nye spillere. Det uttalte nordmannen på fredagens pressekonferanse i Singapore.

På ryktebørsen er den engelske landslagsstopperen Harry Maguire nevnt som et hett objekt for Solskjær. Den portugisiske playmakeren Bruno Fernandes nevnes også som en aktuell forsterkning.

– Det jobbes med én eller to nye signeringer. Mitt fokus er uansett er at vi er klare til kamper og treningsøkter, sa Solskjær fredag.

Premier League

Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne

13/07/2020 PÅ 06:49

Nordmannen har allerede fått på plass en ny back i Aaron Wan-Bissaka, som noterte seg for en målgivende pasning i onsdagens 4-0-seier over Leeds. Lynraske Daniel James ble klubbens første signering for året.

Viktig sesongstart

Solskjær fikk en perfekt start som Manchester United-manager i desember. På de tolv første seriekampene ble det ti seire og to uavgjort.

Etter at Solskjær fikk jobben på permanent basis, ble resultatene dårligere, og klubben endte til slutt hele 32 poeng bak byrival og seriemester Manchester City i hjemlig liga. Det ønsker nordmannen ikke å gjenta.

– Sesongstarten er viktig. Jeg tror ikke mange av disse spillerne har hatt en lignende sesongoppkjøring på mange år. Man vinner ingenting i de åtte eller ti første kampene av sesongen, men du kan miste muligheten, uttalte manageren fra Kristiansund.

Lukaku ikke klar

Lørdag møter Solskjærs menn Inter i Singapoer. Den kampen rekker ikke Romelu Lukaku som ifølge Solskjær «ikke er fysisk klar».

Lukaku har så langt til gode å spille treningskamper for rødtrøyene i sommer. Solskjærs menn innledet sesongoppkjøringen med å slå Perth Glory 2-0. Onsdag ble Leeds slått 4-0.

Manchester United fullfører sesongoppkjøringen med kamper mot Tottenham, Kristiansund og AC Milan før de serieåpner hjemme mot Chelsea 11. august.

(©NTB)

Premier League

Solskjær tror på få overganger i sommer

09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League

Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid

08/07/2020 PÅ 19:10
Relatert
FotballPremier League
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen