Scanpix

Brendan Rodgers blir ny Leicester-manager

Brendan Rodgers blir ny Leicester-manager
Av Eurosport

26/02/2019 20:05Oppdatert 26/02/2019 20:14

Bare en drøy time før den viktige hjemmekampen mot Brighton har Leicester kunngjort at Brendan Rodgers er klubbens nye manager.

Rodgers tar over laget etter kampen mot Brighton og leder Leicester-spillerne mot Watford lørdag. Ansettelsen skjer bare to dager etter at Claude Puel fikk sparken. Leicester har ikke vunnet en kamp siden 1. januar.

– Jeg er veldig glad for nå å være trener for denne fantastiske fotballklubben. Forhåpentligvis kan vi, med min erfaring og talentet i spillergruppen, være suksessfulle sammen, sier Rodgers i en videosnutt lagt ut på Leicesters Twitter-konto.

– Jeg er veldig privilegert og stolt over å være her som Leicester-manager. Jeg skal vie livet mitt for at supporterne skal bli fornøyde, sier han til klubbens nettsted.

Samtidig er det klart at Neil Lennon går inn som midlertidig manager i Celtic. Han var Celtic-manager i fire sesonger fram til han ga seg i 2014.

Den tidligere Liverpool-manageren Rodgers etterfulgte Ronny Deila som Celtic-manager i mai 2016. Med den norske landslagsstopperen Kristoffer Ajer blant hans mest betrodde spillere har Celtic vunnet samtlige hjemlige titler i hans tid i klubben.

Han tar med seg assistentene Kolo Touré og Chris Davies til klubben. 46-åringen har undertegnet en kontrakt som strekker seg til juni 2022.

(©NTB)

Sett denne?

Video - Sjekk VIF-spillerens beskjed til «Heimebane-dobbeltgjengeren»

00:55
0
0