Rodgers tar over laget etter kampen mot Brighton og leder Leicester-spillerne mot Watford lørdag. Ansettelsen skjer bare to dager etter at Claude Puel fikk sparken. Leicester har ikke vunnet en kamp siden 1. januar.
– Jeg er veldig glad for nå å være trener for denne fantastiske fotballklubben. Forhåpentligvis kan vi, med min erfaring og talentet i spillergruppen, være suksessfulle sammen, sier Rodgers i en videosnutt lagt ut på Leicesters Twitter-konto.
– Jeg er veldig privilegert og stolt over å være her som Leicester-manager. Jeg skal vie livet mitt for at supporterne skal bli fornøyde, sier han til klubbens nettsted.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
Samtidig er det klart at Neil Lennon går inn som midlertidig manager i Celtic. Han var Celtic-manager i fire sesonger fram til han ga seg i 2014.
Den tidligere Liverpool-manageren Rodgers etterfulgte Ronny Deila som Celtic-manager i mai 2016. Med den norske landslagsstopperen Kristoffer Ajer blant hans mest betrodde spillere har Celtic vunnet samtlige hjemlige titler i hans tid i klubben.
Han tar med seg assistentene Kolo Touré og Chris Davies til klubben. 46-åringen har undertegnet en kontrakt som strekker seg til juni 2022.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11