Hodgson havnet i diskusjon med en supporter om straffespørsmålet etter oppgjøret. Manageren svarte da ærlig at det ikke var hans plan at Benteke skulle ta straffesparket som kunne ha sikret London-laget en viktig seier.
– Jeg svarte ham (supporteren) at Benteke ikke hadde fått beskjed om å ta straffesparket. Benteke tok ballen, det var en ensidig avgjørelse. Ingen på laget klarte å ta ballen fra ham, sier en noe oppgitt Hodgson til BBC.
Planen var tilsynelatende at Luka Milivojevic skulle ta straffen. Serberen hadde scoret fra ellevemeteren på slutten av første omgang.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 KLOKKEN 06:50
– Vi i trenerteamet venter ikke at spillere skal endre de avgjørelsene. Vi prøvde å rope ut våre instruksjoner. De nådde åpenbart ikke fram til straffemerket, fortsetter Hodgson.
Palace har spilt uavgjort i tre kamper på rad. Bentekes straffemiss kostet laget, som ligger sist i Premier League, to verdifulle poeng.
– Vi misbrukte en mulighet i dag. Jeg mener at vi ikke gjorde nok for å skaffe de tre poengene. Når du bommer på straffespark på hjemmebane, har du bare deg selv å skylde på, mener Hodgson.
(©NTB)
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 KLOKKEN 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 KLOKKEN 19:11