Det skriver klubben selv på sine sider torsdag kveld.
Klubben skriver at det er en rekordsignering av Sheffield United. Premier League-klubben har aldri før brukt like mye penger på en overgang.
– Jeg føler at jeg får tillit i klubben. Jeg er takknemlig og klar for å gi tilbake til klubben, sier Berge til Sheffield United TV om overgangssummen.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
Flere belgiske og britiske medier spekulerer i at overgangssummen er mellom 200 og 250 millioner kroner.
– Det har vært et hektisk døgn, men jeg er stolt over å stå her i denne drakten. Det har alltid vært en drøm for meg å spille i Premier League. Jeg følte meg elsket fra første stund her, sier Berge.
Den engelske klubben bekreftet kjøpet torsdag kveld. Sheffield United forsøkte også å kjøpe Berge sist sommer, men da takket den norske landslagsspilleren nei til en overgang. Det ble bekreftet av Genks sportsdirektør Dimitri de Conte.
Klubbens trener, Chris Wilder sier til nettstedet at det er en spiller de har fulgt med på en god periode.
– Styret har virkelig støttet oss i dette vinduet for å få inn spillere med kvaliteten til Sander. Han passer oss på så mange måter. Han er en norsk landslagspiller som har spilt 20 ganger for landet sitt. Han har også spilt Champiosn League-kamper og vi er glade for at han ville komme til Bramall Lane.
Både engelske og belgisk medier har de siste dagene meldt at nordmannen koster et sted mellom 200 og 250 millioner kroner.
Denne sesongen har Berge spilt samtlige kamper fra start for Genk, inkludert seks kamper i Champions League.
(Eurosport.no/©NTB)
Sett denne?
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11