Populære sporter
All sport
Vis alt

Åpner for Premier League-retur

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 31/10/2017 klokken 07:44 GMT+1

Veteranmanageren Sam Allardyce utelukker ikke et Premier League-comeback hvis Everton tar kontakt.

Crystal Palace's English manager Sam Allardyce arrives ahead of the English Premier League football match between Crystal Palace and Middlesbrough at Selhurst Park in south London on February 25, 2017.

Foto: Getty Images

63-åringen sa opp jobben i Crystal Palace etter forrige sesong. Da hadde han akkurat reddet klubben fra nedrykk, men han følte ikke for å fortsette. Allardyce gikk langt i å antyde at han var ferdig i manageryrket.
Fem måneder senere har pipen fått en litt annen lyd. Everton-jobben kan være det som tar ham tilbake i manesjen. Ronald Koeman fikk nylig sparken i Liverpool-klubben etter en svak seriestart.
– Hvem vet? Jeg må vurdere det hvis den henvendelsen kommer. Men det er ikke noe poeng i å spekulere om det i øyeblikket. David Unsworth sitter i stolen, sier Allardyce til beIN Sports.

Ligger utsatt til

Unsworth har rykket opp fra stillingen som Evertons U23-manager og leder for tiden førstelaget på midlertidig basis. Han har selv gitt uttrykk for at han ønsker jobben permanent.
Everton ligger under nedrykksstreken i Premier League. Åtte poeng etter ti kamper står ikke i stil med klubbens ambisjoner. I sommer brukte de blåkledde store penger på overgangsmarkedet.
– Det ser ut til å bli veldig tøft for Everton å komme ut av den situasjonen de har havnet i, sier Allardyce.

Lang CV

Engelskmannen, som går under kallenavnet «Big Sam», har solid erfaring med å redde nedrykkstruede klubber.
– Jeg har vært i lignende situasjoner flere ganger i mine tre siste klubber. Da handlet det alltid om å gå tilbake til basis, sier Allardyce og viser til redningsaksjonene han fikk til i West Ham, Sunderland og Crystal Palace.
Han har også vært manager i klubber som Bolton, Newcastle og Blackburn. I tillegg ledet han England i én kamp før han ble tvunget til å gå av. Det skjedde etter at han ble avslørt av The Telegraph for å være villig til å omgå overgangsreglene til Englands fotballforbund (FA).
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame