Det har vært en dårlig bevart hemmelighet, men nå er det i hvert fall offisielt. Wayne Rooney har signert en toårskontrakt med klubben han forlot som 16-åring, nemlig Everton.
– Det er fantastisk å være tilbake. Jeg kan ikke vente med å møte guttene, Ronald Koeman og komme i gang med treningen. Det å vinne trofeer med Everton hadde vært topp, sier Wayne Rooney til klubbens nettsted.
(saken fortsetter under bildet)
Premier League
Avis: Seks Solskjær-grep som har forvandlet Manchester United
31/12/2018 PÅ 12:58
– Han vet hvordan man vinner titler og jeg er veldig glad for at han kommer hjem igjen, sier Everton-manager Ronald Koeman til klubbens nettsted.
Overgangssummen er ikke offentliggjort, men det er ikke umulig at Rooney er en del av pakka som sender spiss Romelu Lukaku andre veien.
– Rooney elsker Everton og han var desperat etter å komme tilbake. Han er fortsatt bare 31 år og jeg er ikke i tvil om hans kvaliteter. Det er fantastisk at han er her, sier Koeman.
Han fikk 13 år som Manchester United-spiller, og vant det som kunne vinnes som klubbspiller.
– Det er ingen hemmelighet at jeg har beundret Wayne lenge, han er en del av denne klubbens historiebøker. Jeg kunne ikke stå i veien for ham da han spurte om å dra tilbake til Everton. Han blir savnet, sier Manchester United-manager José Mourinho til klubbens nettsted.

Rooney med Uniteds trøstemål

Premier League
Hodgson ønsker Liverpool-spiss – dårlig nytt for Sørloth
31/12/2018 PÅ 09:49
Premier League
Sammenligner Solskjær med en eksorsist
27/12/2018 PÅ 13:10