Zlatan Ibrahimovic (35) fortsetter karrieren i Manchester United, det bekrefter klubben og han selv ved å legge ut disse tweetene:
Premier League
Avis: Seks Solskjær-grep som har forvandlet Manchester United
31/12/2018 PÅ 12:58
Svensken har signert en ny ettårskontrakt med de røde fra Old Trafford, og får draktnummer 10 på ryggen.
– Jeg er tilbake for å fullføre det jeg startet. Det var alltid min og klubbens intensjon at jeg skulle bli og jeg kan ikke vente med å komme ut på Old Trafford-matta igjen. Jeg vet også at det vil ta tid før jeg er tilbake, sier Ibrahimovic til klubbens nettsted.
Ibrahimovic satte inn 28 mål på 46 kamper for United forrige sesong, før han fikk en alvorlig kneskade mot Anderlecht i Europa League (se videovindu under).
(saken fortsetter under videoen)
– Etter hans bidrag forrige sesong fortjener han vår tillit og vi kommer til å være tålmodige mens han jobber seg tilbake. Jeg er sikker på at han blir viktig i andre halvdel av sesongen, sier United-manager José Mourinho.
Det er fortsatt ikke klart akkurat når det er ventet at klubbnomaden blir klar igjen etter skaden.
Ibrahimovic kom til Manchester United og England forrige sommer, etter en lang karriere i blant annet Ajax, Inter, AC Milan, Juventus, Barcelona og Paris St.-Germain. 35-åringen, som blir 36 om en drøy måned, har vunnet omtrent alt man kan vinne som klubbspiller - unntatt Champions League. Så gjenstår det å se om det trofeet kan bli hans i den røde drakten.
Premier League
Hodgson ønsker Liverpool-spiss – dårlig nytt for Sørloth
31/12/2018 PÅ 09:49
Premier League
Sammenligner Solskjær med en eksorsist
27/12/2018 PÅ 13:10