Southampton–Manchester United 0-1
Kick It Out, en organisasjon som kjemper mot rasisme og diskriminering, ba tidligere i uken om at Manchester Uniteds supportere skulle slutte å synge det de kalte en rasistisk sang om den sterke spissen. Ifølge flere rapporter fra St. Mary's Stadium i dag, hvor Lukaku ble matchvinner mot Southampton, var det imidlertid ikke alle som var villige til å lytte.
Både anerkjente Sam Wallace fra Telegraph og Mirror-journalist John Cross skrev at det som har blitt betegnet som en rasistisk sang runget utover stadion.
Premier League
Avis: Seks Solskjær-grep som har forvandlet Manchester United
31/12/2018 PÅ 12:58
– MUFC-fansen synger Lukaku-sangen de har fått beskjed om at de ikke skal synge – og følger opp med å synge «Vi er Man United, vi synger hva vi vil», skriver Wallace.
(saken fortsetter under)

Ba fansen slutte å synge sangen

Sangen som ble sunget har blitt tatt avstand fra fordi den har referanser til belgierens penis, noe Kick It Out mener er støtende og diskriminerende.
Les også: Mourinho sendt på tribunen
Også hovedpersonen har tatt avstand fra sangen.
– Flott støtte siden jeg kom til MUFC. Fansen har ment det godt med deres sanger, men la oss komme oss videre. #RespekterHverandre, ble United-spissen sitert på av klubben tidligere i uken.
Han fikk dermed ikke den reaksjonen han ønsket, men fortsatte å gjøre det han kunne best, nemlig å score mål.
Manchester United har i etterkant av kampen sagt at de er nulltoleranse for den type oppførsel og ønsker å identifisere de som stod bak syngingen. Klubben er i dialog med politiet for å få tilgang til overvåkningskameraer.
Premier League
Hodgson ønsker Liverpool-spiss – dårlig nytt for Sørloth
31/12/2018 PÅ 09:49
Premier League
Sammenligner Solskjær med en eksorsist
27/12/2018 PÅ 13:10