Populære sporter
All sport
Vis alt

Engelske medier: Arsenal-stjerne til medisinsk sjekk hos Liverpool

Eirik Fure

Oppdatert 30/08/2017 klokken 19:46 GMT+2

Liverpool skal være enig med Arsenal om en overgang for Alex Oxlade-Chamberlain.

Ox

Foto: Scanpix

BBC, Sky Sports og The Guardian er flere av de troverdige avisene som i kveld hevder at hurtigtoget er klar for Merseyside-klubben.
Summen skal ifølge Sky Sports ligge på 35 millioner pund, altså i overkant av 350 millioner kroner, men det hevdes at den kan stige til 400 millioner kroner. Sistnevnte beløp er det BBC opererer med.
Ifølge BBC var Arsenal og Chelsea enige om en overgangssum på rundt 400 millioner kroner for hurtigtoget Alex Oxlade-Chamberlain, men 24-åringen har sagt nei til Antonio Contes lag. Dette skal være fordi spilleren ikke ønsker å spille offensiv back, slik Chelsea trolig ville brukt ham, men mer sentralt på midtbanen.
Spillerens kontrakt går ut etter sesongen. I øyeblikket er «The Ox» på landslagsoppdrag med England. Ifølge The Guardian vil den medisinske testen foregå på landslagsanlegget St George's Park i kveld.
Englands neste kamp spilles på fredag når de møter Malta. Se den kampen og alt annet fra VM-kvalifiseringen på Eurosport Player.
The Guardian-journalist Andy Hunter skriver at en overgang ikke skal gjøre at Liverpools interesse for Monacos Thomas Lemar kjølner.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame