Cardiffs rekordkjøp Emiliano Sala er blant de savnede etter at et fly forsvant over Den engelske kanal mandag kveld.
Det opplyser politikilder til nyhetsbyrået AFP.
Sala skrev så sent som lørdag under for den walisiske Premier League-klubben. Han ble kjøpt fra franske Nantes for 17 millioner euro, som tilsvarer 166 millioner kroner.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
7 TIMER SIDEN
Argentineren var mandag på vei til Cardiff i et fly av typen Piper Malibu, men det forsvant fra radaren 20 kilometer nord for kanaløya Guernsey.

Stoppet søket

Den britiske kystvakten sendte to helikoptre for å hjelpe til med letearbeidet, men det ble ikke gjort funn i løpet av natten.
«Søket ble stoppet klokken 02.00 på grunn av sterk vind, vanskelige sjøforhold og redusert sikt», står det i en pressemelding fra politiet på Guernsey.
Cardiff har uttalt at klubben venter på å få klarhet i hva som har skjedd.

Målteft

28 år gamle Sala sto med tolv mål for Nantes i Ligue 1 denne sesongen. I helgen signerte han en kontrakt med Cardiff på tre og et halvt år.
– Jeg er veldig glad for å være her. Det er en stor fornøyelse, og jeg kan ikke vente med å komme i gang med treningen og møte mine nye lagkamerater. Det er spesielt for meg å være klubbens rekordsignering, sa Sala da overgangen ble kjent.
Cardiff rykket opp til Premier League foran inneværende sesong. Waliserne ligger tredje sist på tabellen og kjemper en desperat kamp om å berge elitestatusen.
(©NTB)
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
7 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
7 TIMER SIDEN