20-åringens låneavtale med IFK Göteborg gikk ut i dag. Dermed returnerer Bjørdal tilbake til Brighton og Premier League.
Overfor Sunnmørsposten forteller spilleren at han ønsket å fortsette i Sverige, men det ble ikke alternativ da klubbene aldri ble enige om en forlengelse av avtalen eller en permanent overgang.
– Jeg har trivdes utrolig bra i IFK. Jeg har fått mye tillit, og føler at jeg har gjort det godt. Og jeg hadde håpet at Brighton og IFK hadde kommet til enighet om et videre utlån, forteller han til Sunnmørsposten.
Eliteserien
Spillerrådet: MFK-spillerne tok grep på egenhånd og gresskipperen er FKHs beste venn
4 TIMER SIDEN
Det har blitt elleve kamper fra start i Allsvenskan. På den tiden har han bidratt med to målgivende.

Tror han blir lånt ut

Med nye signeringer i nyopprykkede Brighton måtte Vegard Forren forlate klubben tidligere i år. Også Bjørdal innser at konkurransen kan bli i overkant tøff. Unggutten fra Valderøy i Ålesund har heller ikke fått noen beskjed om at han skal bli satset på av manager Chris Hughton.
– Trolig blir det et nytt utlån på meg. Jeg vet at Brighton helst vil låne meg ut i England, der er det enklere for klubben å følge med i utviklingen min. Så det kan egentlig bli hva som helst, men akkurat nå føles det som en nedtur for meg å måtte dra fra IFK, sier den tidligere Aalesund-spilleren til avisen.
Bjørdal har kontrakt med Brighton til juni 2018.

Aalesund smadret Odd

Fotball
Festkveld i Bodø – magisk omgang sikret pangstart på Europa-eventyret
5 TIMER SIDEN
Fotball
Vraket førstekeeperen: – Tøffeste avgjørelsen jeg har tatt
8 TIMER SIDEN