Om østfold-klubben ønsker å beholde den danske midtbanespilleren må de innen 31. desember løse ut en klausul på Nicolai Poulsen som er på utlån fra danske Randers FC.
Klausulen sier at Sarpsborg 08 kan kjøpe spilleren etter sesongen om de ønsker det. Men ifølge klubben er prisen alt for høy, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Skulle gjerne beholdt dansken

OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
4 TIMER SIDEN
– Den summen som Randers FC har satt, er for drøy kost for oss. De må fire på sine krav om vi skal være villige til å kjøpe ham ut. Så langt har det ikke skjedd noe i denne sammenhengen, sier Bjørge Øiestad i Sarpsborg 08 til SA.no.
24-åringen kom til Sarpsborg i sommer og kan føre opp 107 kamper i den danske Superligaen og tre landskamper for Danmarks U21-lag.
Øiestad legger ikke skjul på at klubben gjerne skulle beholdt Paulsen. Men nå har dansken etter all sannsynlighet spilt sin siste kamp for Sarpsborg 08 i denne omgang.
– En ting er helt sikkert, og det er at han gjorde en god jobb for oss under høstsesongen. Nicolai spilte de fleste av kampene og viste helt klart hvilke kvaliteter som han innehar, sier Øiestad til SA.no.
I et intervju danske TV 2 Østjylland har Paulsen uttalt at han trives godt i den norske klubben.
– Jeg fikk tillit av trener Geir Bakke og trenerteamet. Selv vokste jeg tilbake der jeg hører hjemme på fotballbanen. Det var en krevende klubb å komme til, for de presser meget høy på banen og du må være på hele tiden. Det er nettopp slik fotball jeg liker aller best. Det ble noen fantastiske måneder, uttalte han.

Flere midtbanespillere på vei bort

En annen midtbanespiller som kan være på vei bort fra klubben er Krépin Diatta. Rett før jul fortalte sportssjef Thomas Berntsen at Sarpsborg 08 har akseptert et bud på senegaleseren.
– Vi planlegger neste sesong uten Krepin, men han er hjertelig velkommen til å bli hos oss hvis han ønsker det, uttalte Berntsen til SA.
Det er derimot ikke helt sikkert at klubben, som Berntsen ikke har ønsket å si navnet på, stikker av med Dietta. Spilleren selv ønsket betenkningstid, samtidig skal det være andre klubber inne i bildet.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
4 TIMER SIDEN