Ole Gunnar Solskjær er mannen som skal få fart på Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane. Nordmannen lekte katt og mus med mediene onsdag.
– Ole kan nå komme inn og legge armen rundt spillerne og spre litt glede. Det trengs, sa Dion Dublin under BBC radios sending onsdag.
Han spilte fire år i United på 1990-tallet.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
2 TIMER SIDEN
– Dette tror jeg i størst grad vil kunne hjelpe Pogba. Han og Ole har en relasjon fra tidligere, la Dublin til og tenkte på da Solskjær ledet reservelaget i klubben flere sesonger.
Pogba har vært i konflikt med Mourinho etter at han kom hjem fra VM som vinner. Han ble fratatt visekapteinsvervet, og bilder fra treningsfeltet tydet på tilnærmet isfront mellom de to.

Lurt

Onsdag kveld ble Solskjær smuglet inn bakveien via kjelleren til Lowry-hotellet i Manchester. Utenfor sto reportere og fotografer i offside.
Tirsdag ved 11-tiden tok United kontakt med Molde.
– Etter det gikk det fort. Vi får en fair kompensasjon. Vi har også et godt fundament som kan ta jobben for Ole Gunnar til mai, sier Molde-direktør Øystein Neerland til NTB.
– Vi vet hvilket navn Ole Gunnar har. Det merket vi spesielt godt når vi har spilt i europaligaen.
Solskjær har et meget gunstig kampprogram i ukene som kommer. Med unntak av bortekampen mot Tottenham i Premier League, ser alle andre oppgjør fram til 9. februar absolutt ut som mulige å vinne.
Solskjærs neste store test, etter «Spurs» i London, blir hjemmekampen mot Paris St. Germain i Champions League i februar.
United møter Cardiff borte lørdag i kveldskampen. Det blir Solskjærs debut på United-benken og skjer mot hans tidligere klubb.
Husker du denne?
(©NTB)
UEFA Europa Conference League
Mourinho om Bodø-turen: – Et følelsesmessig arr
2 TIMER SIDEN
Fotball
Kan være ute resten av året: – En omfattende skade
3 TIMER SIDEN