Fotball

– Planen er å dra tilbake til Molde

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Solskjær

Foto: Scanpix

AvEurosport
24/01/2019 på 10:40 | Oppdatert 24/01/2019 på 10:45

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær forteller at han er i kontakt med Molde hver dag. Fredag venter en tøff oppgave i FA-cupen.

Den midlertidige manageren er på utlån fra Molde, men etter sterke resultater i innledningen har stadig flere tatt til orde for at nordmannen skal få managerjobben på fast basis. Likevel legger Solskjær selv ikke skjul på hva som han i utgangspunktet skal gjøre etter sesongen.

– Planen er å dra tilbake. Men det er en av tingene som jeg legger til side. Jeg så deler av CSKA Moskva-kampen, som de tapte 1-2 i den første treningskampen. Jobben min er å forbedre laget her, ta én kamp av gangen, hjelpe laget og jobbe med spillerne her. Det er ikke vanskelig. Det er 24 timer i døgnet, så du kan bruke 10-15 minutter på å snakke med de hjemme, sa Solskjær på torsdag pressekonferanse.

Fotball

Solskjær trolig med samme startellever for femte kamp på rad

FOR EIN TIME SIDAN
  • Les også: Dette er FKHs nye hovedtrener

Mangler trio

Fredag kveld møter hans lag Arsenal til storkamp i FA-cupen. Da nordmannen spilte, var rivaliseringen mellom storklubben på sitt mest elektriske, og han brukte deler av pressekonferansen til å mimre tilbake til oppgjørene mot hovedstadsklubben. Stemningen er ikke like elektrisk den dag i dag, men lagene kommer fortsatt til å kjempe for cupavansement i flomlyset fredag kveld.

Solskjær må klare seg uten Chris Smalling, Marouane Fellaini og Marcos Rojo i fredagens storkamp. En gladnyhet er at tidligere Arsenal-spiller Alexis Sánchez vil være tilbake i kamptroppen. United-manageren håper chileneren vil briljere når han returnerer til sin gamle hjemmebane.

– Jeg tror han ville elsket det om publikum vendte seg mot ham. Som spiller slår stoltheten inn, og du tenker at «jeg skal vise dere». Han har vært fantastisk på trening. Holdningen hans har vært akkurat som den skal, så forhåpentligvis kommer han til å nyte kampen

Roser Emery

Onsdag roste Arsenal-manager Unai Emery nordmannen for det har fått til med Manchester United-laget siden han overtok etter José Mourinho. Solskjær selv er full av lovord om motstandertrener.

– De slo oss da han hadde Sevilla. De slo Molde i Europa League. Jeg har hatt gleden av å møte han tidligere. De har gjort en god signering. Han er taktisk veldig god, sa 45-åringen.

(©NTB)

Fotball

King ett mål unna sjelden Bournemouth-bragd

FOR 3 TIMAR SIDAN
Fotball

Fotballpresident Svendsen tar selvkritikk etter «Josimar-saken»

FOR 15 TIMAR SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen