AZ Alkmaar skriver på sin Twitter-side at de har gitt nordmannen tillatelse til å dra til Tyrkia for å diskutere en mulig overgang til Galatasaray.
UEFA Europa Conference League
Norsk dommer i Conference League
5 TIMER SIDEN
Midtsjø dro til den nederlandske klubben i august 2017. Siden den gang har han blitt en viktig brikke på deres midtbane.
28-åringen har spilt 195 kamper for klubben etter overgangen fra Rosenborg. Han har scoret sju mål og står bokført med 37 målgivende for rødtrøyene.
I de to offisielle kampene AZ Alkmaar har spilt denne sesongen, startet Midtsjø på benken. Det var i kvalifiseringen til Conference League.
I fjor ble AZ slått ut av Bodø/Glimt i åttedelsfinalen i samme turnering, men Midtsjø gikk glipp av begge kampene grunnet skade.

Lagkamerat med nordmann

Nordmannens nye klubb hadde en trøblete fjorårssesong. Den tyrkiske storklubben havnet på en 13. plass. Dersom Midtsjø sin overgang til Galatasaray går som planlagt, blir han lagkamerat med Omar Elabdellaoui.
Elabdellaoui er tilbake på fotballbanen etter at han pådro seg en stygg øyeskade på nyttårsaften i 2020. Skaden holdt ham på sidelinjen i 13 måneder.
Sett denne?

«Tok» straffesparket fra lagkamerat: – Som å slå en pasning i hjørnet

Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
11 TIMER SIDEN