Christian Landu-Landu er i forhandlinger med Viking og er høyaktuell for en overgang til laget i OBOS-ligaen. Midtbanespillerens kontrakt med Tromsø gikk ut etter forrige sesong og står derfor uten klubb foran 2018-sesongen.
Nå tyder mye på et klubbskifte for 25-åringen. Onsdag gjennomførte han den medisinske testen hos siddisene selv om partene ikke er enige om ny kontrakt. Landu-Landu har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse, men forklarer til Stavanger Aftenblad at det var greit å gjennomføre testen om partene skulle bli enige slik at han kunne gå i gang med sesongoppkjøringen.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Midtbanespilleren har lyst til å bidra for Viking og være med på å spille klubben opp i Eliteserien igjen, men vil ikke garantere for at de kommer til enighet.
– Jeg forhaster meg ikke. Det har jeg aldri gjort i kontraktsforhandlinger. Nå har vi gitt Viking et svar på tilbudet, så får vi se hva som skjer, sier Landu-Landu til Aftenbladet.
Trolig er det to- eller treårskontrakt partene diskuterer. Landu-Landu er motivert for å dra hjem.
– Det er jo en grunn til at vi forhandler. Det står egentlig ikke på pengene heller. Jeg er ikke i den alderen, sier 25-åringen.
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04