Kirkevold er omsider tilbake i spill i dansk fotball etter en høstsesong preget av skader. I august i fjor pådro 28-åringen seg en fotskade i en kamp mot Vejle. Den skulle vise seg å bli svært brysom.
– Det kan nesten ikke beskrives hvor frustrerende det har vært. Jeg ble helt deprimert, og spesielt når skaden tok lenger tid enn jeg hadde regnet med, sier Kirkevold til nyhetsbyrået Ritzau.
– Men jeg holdt hodet oppe, så nå er jeg glad for å være tilbake, tilføyer han.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
6 TIMER SIDEN

22 mål

I 2017/18-sesongen var nordmannen i superform og scoret på bestilling i dansk fotball. 22 mål for Hobro gjorde ham til toppscorer i superligaen og ga ham kallenavnet «Mål-Pål».
Spill for det norske landslaget ble det også.
Nå håper 28-åringen å finne tilbake til den formen. Den kan i så fall gi karrieren et nytt løft i form av en sommerovergang til en større liga.
– Jeg har alltid ambisjoner, ellers hadde jeg drevet med noe annet. Jeg har ambisjoner om å komme meg videre, og jeg håper at gode prestasjoner kan bidra til at det skjer allerede til sommeren, sier Kirkevold.
Søndag fikk han riktignok ingen drømmestart på vårsesongen da Hobro måtte nøye seg med 0–0 mot Horsens. På overtid blokkerte Kirkevold på ulykksalig vis et skudd fra lagkameraten Emmanuel Sabbi. Hadde ikke nordmannen stått i veien, ville ballen føket i mål.
– Det handler om marginer, og det var selvfølgelig kjedelig. Men sånne ting skjer, og for meg er det bare befriende å være tilbake uten smerter i foten, sier Kirkevold.

Trenerskryt

Trener Allan Kun har stor tro på at måltyven skal levere varene utover våren.
– Han gir oss tro på at det skal komme mål. Vi har blitt et lag man kan stole på forsvarsmessig, og med hans historikk, skal han nok gjøre mål. Det er jeg ikke i tvil om, sier Kuhn til bold.dk.
Så langt denne sesongen står Kirkevold uten nettkjenninger i den danske superligaen. Han har fått spilletid i totalt åtte kamper.
Kommende lørdag er Nordsjælland motstander.
(©NTB)
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
8 TIMER SIDEN