Sander Berge har stått over de tre siste kampene til Genk og rekker ikke torsdagens kamp mot Slavia Praha i Europa League. Likevel er returen rett rundt hjørnet.
Det sier Sander Berge til NTB.
– Jeg er snart spilleklar igjen etter en overbelastning, sier 20-åringen.
Eliteserien
Etterlyser rødt kort: – Utsetter motspiller for fare i aller høyeste grad
19 MINUTTER SIDEN
Han ble skadet før 1-2-tapet hjemme for Mouscron 18. januar, og har i tur og orden stått over mot Waasland-Beveren borte (2-1-seier) og Standard Liege hjemme (2-0-seier).
– Det er alltid like kjedelig, men sånn er det. Jeg blir sterkere og mer erfaren av det, fortsetter unggutten, som så langt denne sesongen har vært en viktig brikke for et Genk-lag som har leder den belgiske ligaen med 57 poeng. Ned til Club Brügge på 2. plass er det elleve poeng med fem kamper igjen.
Selv om Europa League-kampen mot tsjekkiske Slavia Praha torsdag og toppkampen mot Club Brügge lørdag kommer i det tidligste laget for Berge, øyner han en snarlig retur til toppfotballen.
– Ikke noe tidspunkt er satt, men det blir ikke mange ukene til.
Berge, som fyller 21 torsdag, signerte tidligere i år en seksårskontrakt med utstyrsgiganten Adidas. Avtalen er verdt titalls millioner kroner og skal være en rekordavtale i nordisk sammenheng.
(©NTB)
Sett denne?
OBOS-ligaen
Segberg med klar tale før kamp – tok saken i egne hender
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Kritisk til gratisbilletter: – Ingenting i toppfotballen å gjøre
EN TIME SIDEN