Det var tirsdag nyheten kom frem i danske medier om at politiet etterforsker mistanke om kampfiksing i en Superligakamp høsten 2019.
Det var var flere måneder før tidligere Stabæk-sjef Inge André Olsen signerte for danskene.
Fotball
Overgrepssaken fra Branns nachspiel henlegges
EN TIME SIDEN
– Vi har mottatt en henvendelse fra politiet om at det skal ha skjedd en spesifikk forseelse i forbindelse med en superligakamp, sa direktør Thomas Bælum i AaB.
– Vi samarbeider fullt ut for å hjelpe politiet å komme til bunns i saken, men forhåpentlig blir konklusjonen at intet ulovlig har funnet sted. Vi tar fullstendig avstand fra kampfiksing.

Okore: – Umenneskelig stort fokus på meg

Flere danske medier har i etterkant hevdet at det er kampen mot OB den 18. oktober. Den spesifikke hendelsen politiet etterforsker skal ifølge danske BT være Jores Okores gule kort i det aktuelle oppgjøret.
27-åringen sier han er uskyldig, og står frem i et intervju med BT torsdag morgen. Nordjyllands Politi har sagt at ingen er siktet i saken.
– Akkurat nå er jeg stresset. Jeg er lei meg for det. Det har vært to harde dager hvor det har vært masse press på meg. Det har vært et umenneskelig stort fokus på meg på helt feil grunnlag. Det har virkelig gått inn på meg, sier han.
Ifølge danske TV 2 Sport skal det ha blitt spilt for rundt 40.000-50.000 danske kroner på et gult kort til Okore, på tvers av flere spillselskaper, hvor flere skal ha vunnet rundt 130.000 danske kroner.

Olsen: – Alle er litt sjokkerte

Like før juletider i fjor ble det klart at Olsen tar over som sportssjef i Aalborg. Overfor Bold.dk forklarer han hvordan situasjonen oppleves innad i klubben.
– Jeg er ikke helt sikker på om andre i klubben har hatt kjennskap til saken før, men min tid her har gått med til alt mulig annet med tanke på en ny oppstart av Superligaen, så jeg tror alle i klubben ble veldig, veldig overrasket over det her i går. Det er min klare opplevelse at vi alle er litt sjokkerte, sier Olsen til avisen onsdag.
Den tidligere Stabæk-sportssjefen sier at Spillerforeningen har gått inn i saken for å bistå Okore.
Inge Andre Olsen har ikke besvart henveldelsen fra Eurosport.no.
Fotball
Knutsen om Mourinho-duellen: – Du må jo beundre han
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
2 TIMER SIDEN