Straffehendelsen skjedde etter 14 spilte minutter. Manuel Wintzheimer flikket videre til Miloš Pantović, som ble lagt i bakken av Østigård rett innenfor 16-meteren.
Straffen så noe billig ut etter at den gjentatte ganger ble vist i reprise, men dommer Florian Heft var klar i sin sak da han pekte på straffemerket. Robert Zulj satte ballen kontant i mål til 1-0.
Bochum satte inn kampens andre mål da Wintzheimer banket ballen i mål fra 14 meter på overtid av den første omgangen, men målet ble annullert etter en VAR-sjekk.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
23 MINUTTER SIDEN
Johannes Flum prøvde å klarere ballen vekk for St. Pauli, men den traff hånden til Danilo Soares og endte i beina på Wintzheimer, som skjøt i mål. Likevel ble målet annullert.
Samme Wintzheimer satte også ballen i mål i starten av den andre omgangen, men denne gangen ble han vinket av for offside.
Likevel var det Bochum som scoret det andre tellende målet i kampen etter 73 minutter. Maxim Leitsch lurte seg inn på bakerste stolpe etter en corner og hamret ballen i mål på volley.
0-2-tapet gjør at St. Pauli er nummer 13 med 35 poeng.
Et Greuther Fürth uten Håvard Nielsen, som fortsatt er ute med hjernerystelse, tapte 1-2 for Sandhausen hjemme.
(©NTB)
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
27 MINUTTER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
EN TIME SIDEN