I følge den svenske avisen Expressen skal Vålerengas nysignering, Felipe Carvalho, ha vært nær en overgang til Östersund. Så langt at han til og med skrev under for klubben.
Men Carvalhos agent, Terje Liverød, uttaler til avisen at han ikke var fornøyd med forhandlingene med den svenske klubben.
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
2 TIMER SIDEN

– Må bli mer profesjonelle på alle måter

På spørsmål om hvorfor overgangen til Östersund ikke ble noe av svarer han følgende:
– Det skal jeg ikke si så mye om, men hvis jeg skal si noe, så tror jeg Östersund må bli litt mer profesjonelle på alle måter. De er fortsatt nybegynnere og amatører, sier Liverød til Expressen.
Liverød sier til avisen at han er glad for at valget endte på Vålerenga til fordel for Östersund. Mandag ble det klart at den uruguayanske skriver under en ettårskontrakt med den norske klubben.
Agenten ønsket ikke å begrunne hvorfor han var glad for at forhandlingene med Östersund ikke gikk gjennom.
– Nei, jeg kan bare gjenta det jeg har sagt. Det er alt jeg vil si. De har en lang vei å gå for å bli profesjonelle. Men vi er ferdige med det og jeg vil fokusere på Vålerenga, sier han.

Östersund-sjefen: – Typisk taktikk når man har gjort en dårlig jobb

Formannen i Östersund, Daniel Kindberg, sier til Expressen at han kan være enig i at klubben er ferske når det kommer til å forhandle om større overganger. Den lille svenske klubben har blitt beskrevet som et sensasjonslag. For seks år siden spilte Östersund på nivå fire i svensk fotball. I år kvalifiserte lille klubben fra Jämtland seg til sluttspillet i Europa League.
Men Kindberg forklarer at klubben sendte et kontraktforslag til Carvalho og agenten som de avslo. Etter det skal klubben ha sagt ifra at de ikke var interessert i noen overgang. Han mener Liverød representerer klienten sin på en svært dårlig måte ved å uttale seg på denne måten.
– Det er en enkel menneskelig forsvarsmekanisme når man ikke har gjort en god nok jobb. Det er ikke rart. Det er hverken den første eller siste gangen at agenter, meglere eller rådgivere benytter seg av denne taktikken, og så velger å kritisere hvor forferdelige klubber og klubbledere er. Vi er ganske vant med det, men vi må overholde virkeligheten og sannheten, ellers blir vi ikke kvitt slike ting. Om man ikke kan fortelle helt hva dette handlerom, så er det et signal om at man ikke har rent mel i posen, sier Kindberg til Expressen.
Eliteserien
Nysigneringen kjører bil fra Slovenia til Bodø: – Glimt passer meg perfekt
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
9 TIMER SIDEN