• Kristian Opseths gamleklubb møter Molde til toppkamp på søndag – se Bodø/Glimt - Molde fra klokken 18:00 på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Nordmannen scoret for annen kamp på rad for laget som kjemper om å komme med i sluttspillet. Adelaide United er inne på den sjette og siste sluttspillplassen, men Western United er bare ett poeng bak med to kamper færre spilt.
På grunn av viruspandemien spilles nesten alle kampene i den gjenopptatte ligaen i New South Wales, og lørdagens kamp ble spilt i Sydney. Ved å ta poeng fra Wellington sørget Opseth og hans lagkamerater for at Sydney FC er grunnserievinner.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
EN TIME SIDEN

Hyggelig

Opseth scoret ledermålet i det 60. minutt på Ben Hallorans innlegg fra høyre. Han løp smart inn mellom to motspillere og nikket ballen ned til siden for keeper, som sto på feil bein og var sjanseløs.
– For en spiss er det alltid hyggelig å score, sa Opseth til Fox Sports etter sitt fjerde mål for sesongen, ifølge klubbens nettsted.
– Vi hadde taket på dem i dag, men vi ble litt utålmodige.
Fem minutter senere ble Wellington-spiller Jaushua Sotirio spilt alene gjennom. Keeper Ben Izzo reddet hans første forsøk, men Sotirio fikk returen rett på seg, kranglet ballen forbi keeper og utlignet.
Rett før slutt berget Izzo poenget da han reddet et straffespark fra Ulises Dávila.

Ett steg opp

Adelaide United har tre kamper igjen i grunnserien, og Opseth mener at sluttspillplass er innen rekkevidde.
– Vi må bare fortsette som nå. Jeg føler at vi tok ett steg opp fra forrige kamp, selv om det bare ble ett poeng i dag, sa nordmannen, som forrige helg ble matchvinner da Brisbane Roar ble slått 1-0.
(©NTB)
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
4 TIMER SIDEN