Viktor Fischer ga FCK 1-0 etter en halvtime, mens Robert Skov doblet ledelsen med underkant av 20 minutter igjen. På tampen scoret Skov igjen til 3-0.
Solbakkens lag røk overraskende 1-2 hjemme mot Horsens i første serierunde. Seier var dermed påkrevd borte mot Hobro, og FCK-spillerne leverte.
Pål Alexander Kirkevold var ikke klar fra skaden han pådro seg under Hobros åpningstap (1-3) mot Vejle. Forrige sesong var nordmannen en målmaskin og ble toppscorer i Danmark med hele 22 fulltreffere.
Eliteserien
Disse Eliteserie-trenerne tjente mest i fjor – én skiller seg klart ut
5 TIMER SIDEN
Yaw-Ihle Amankwah sørget for at det ble norsk innslag i mandagens oppgjør. 30-åringen spilte samtlige minutter i Hobros midtforsvar.
FCK spilte for øvrig uten førstekeeper Robin Olsen. Svensken er i ferd med å fullføre en overgang til den italienske Serie A-klubben Roma. I Hobro voktet finske Jesse Joronen buret for gjestene.
– Det er et salg som har vært planlagt en stund. Vi er veldig tilfredse med å få noen penger i kassa, sa Solbakken til dansk TV 3 før kampstart.
Etter to serierunder ligger FCK på sjetteplass med sine tre poeng. Opprykkslaget Vendsyssel og AaB er alene om å ha full pott på tabelltoppen.
(©NTB)
VM
Flere lag bøtelagt av FIFA under VM
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Rosenborg henter finsk midtbanetalent
8 TIMER SIDEN