David Luiz fikk direkte rødt kort da han forårsaket straffespark på overtid i første omgang, og keeper Bernd Leno reduserte laget til ni mann da han bommet med en utrusning på det glatte underlaget vel halvveis i den andre.
Da ledet Wolverhampton allerede etter scoringer av Ruben Neves (straffe) og João Moutinho.
Martin Ødegaard ble sittende på benken i en kamp der Arsenal måtte bruke bytter på å ta ut offensive spillere for erstatte de utviste.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
14 TIMER SIDEN
Arsenal herjet med hjemmelaget fra start anført av Bayako Sako og Nicolas Pépé. Sistnevntes ledermål var et lite mesterverk, og gjestene kunne ha vært foran med både to og tre måls margin før det store vendepunktet i det 48. minutt av den første omgangen.

Sjansefest

Allerede etter ett minutt ble Sako spilt fram i bakrom og skjøt i innsiden av stolpen.
I det 8. minutt skjøt Sako i mål etter at Alexandre Lacazette spilte ballen skrått ut til ham, men VAR viste at Lacazette var noen centimeter offside da Rob Holding stusset ballen fram til ham. Pépé hadde en avslutning i tverrliggeren, mens Saka etter en duell med Willy Boly skrek på straffe uten å bli hørt.
Da ledermålet omsider kom, var det vakkert. Pépé vant ballen midt på motstanders halvdel og spilte vegg med Lacazette før han slo tunnel på først Nélson Semedo, så på Ruben Neves og skrudde ballen i mål ved lengste stolpe.
Arsenal så ut til å ha full kontroll i regnværet, men på overtid i den første omgangen endret alt seg. Daniel Podence spilte Willian José gjennom og ble klønete felt bakfra av David Luiz, som ble sendt av banen med rødt kort. Neves skjøt straffesparket i krysset.

Kjempetreff

I pausen ble Lacazette byttet ut med en forsvarer, men før Arsenal hadde spilt fem minutter i undertall var Wolves i ledelsen. Moutinho fikk kjempetreff fra 25 meter, og ballen føk stolpe-inn utenfor Bernd Lenos rekkevidde.
Selv i undertall hang Arsenal med i kampen, men i det 72. minutt ble vondt til verre for gjestene, da keeper Leno på den glatte banen i øsregnet kom feil da han tok turen utenfor eget felt for å avskjære Adama Traoré i hans jakt på et langt framspill. Leno måtte bruke armen for ikke å bomme på ballen, og dommer Craig Pawson dro opp det gule kortet igjen.
Dermed var det ni mot elleve. Arsenal unngikk flere baklengsmål, men var aldri virkelig nær utligning.
Pierre-Emerick Aubameyang kom inn til sin første kamp siden han var i hjemlandet Gabon for å besøke sin syke mor, men han kunne ikke hjelpe Arsenal til poeng. Ødegaard kom aldri inn, og laget måtte tåle sitt første tap på åtte kamper.
(©NTB)
Norgesmesterskapet
Straffedrama: Tromsø videre i cupen
16 TIMER SIDEN
Fotball
Ble bekreftet klar for én dag siden – nå er låneavtalen terminert
16 TIMER SIDEN