«Ødegaard vil dra» står det i store bokstaver på forsiden. Tittelen står til et bilde av nordmannen og Real Madrid-trener Zinédine Zidane.
Spekulasjonene rundt Ødegaards framtid eksploderte tirsdag kveld da han ikke var tatt med i Real-troppen til onsdagens cupkamp mot Alcoyano. De fleste tett på storklubben så ikke det komme.
Senere på kvelden skrev Marca at Ødegaard har bedt Zidane om å bli leid ut allerede denne måneden for å få spilletid. Artikkelen var signert av storavisens mest anerkjente Real-reporter.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
15 TIMER SIDEN

Premier League?

Onsdag kveld rapporterer britiske Sky Sports at Premier League-klubben Arsenal har kontaktet Real Madrid i håp om å leie Ødegaard.
Arsenal-manager Mikel Arteta skal være en stor tilhenger av nordmannen, men Sky Sports understreker at klubben får konkurranse om ham. Kanalen viser ikke til kilder sine opplysninger.
Den spanske TV-kanalen Deportes Cuatro hevder dessuten å vite at Sevilla-trener Julen Lopetegui ønsker å hente Ødegaard, og at klubben gjerne vil få en låneavtale på plass i løpet av «de neste timene».
Sevilla skal ifølge Deportes Cuatro være favoritt i jakten på Ødegaards signatur foran hans tidligere klubb Real Sociedad.
Nordmannen hadde et vellykket utlån til «La Real» sist sesong, men Real Madrid hentet ham hjem til Madrid tidligere enn planlagt sist sommer.

Lite spilletid

Siden juli har Ødegaard bare spilt fem ganger fra start for Real Madrid, og de siste seks ukene er det bare blitt plass på benken og et innhopp på fem minutter.
Mangelen på spilleminutter blir på Marcas forside nevnt som årsaken til den smått dramatiske utviklingen i Ødegaards karriere.
Hittil har sesongen vært en stor skuffelse for Ødegaard, som også har slitt med tre skadeopphold.
Ifølge Marca kan det bli aktuelt å sende Ødegaard tilbake til Real Sociedad.
(©NTB)
Norgesmesterskapet
Straffedrama: Tromsø videre i cupen
17 TIMER SIDEN
Fotball
Ble bekreftet klar for én dag siden – nå er låneavtalen terminert
18 TIMER SIDEN