Lars Lägerback hadde med seg både Martin Ødegaard og Sander Berge på dagens pressekonferanse i forbindelse med landskampen mot Serbia torsdag, men det var førstnevnte som måtte finne seg i å svare på flest spørsmål.
Tidlig i sommer måtte Real Madrid-spilleren undersøkes for et vondt kne. Likevel fikk 21-åringen starte de to første seriekampene.
Eliteserien
Risikerer Eliteserie-comeback foran halv stadion og byggeplass: – Skandale!
18 MINUTTER SIDEN
Etter det har det blitt kamper med mindre spilletid, og sist gang han ble innkalt til landslagssamling måtte Ødegaard melde forfall. Nå er imidlertid kneet bedre, ifølge han selv.
– Det kjennes mye bedre nå. Jeg har gjort en god jobb i sommer og fått det til å bli mye bedre. Det kjennes mye bedre ut enn det var på slutten av forrige sesong, sier Ødegaard.
21-åringen avviser at de neste landskampene står i fare, og sier at han er klar til å bidra gjennom hele kampen på Ullevål.
– Jeg er klar til kamp, så hvis jeg får spille så går det fint med 90 minutter, konstaterer landslagsspilleren.
For rundt to uker siden testet han også positivt for covid-19, men da resultatet fra den andre testen kom, viste det seg å være falsk alarm.
Landslagstrener Lars Lägerback bekrefter også at Markus Henriksen er på bedringens vei, men kan ikke si om han er pigg nok til å bidra i torsdagens kamp.
– Jeg kan ikke svare på det. Det er to døgn igjen. Vi får se i morgen hvordan det kjennes, ettersom jeg forstår har han hatt en ganske stor blødning i foten, sier Lägerback om Henriksen.
Norge møter Serbia 8. oktober. Hvis Norge vinner kampen, venter vinneren av Skottland og Israel i en ren kamp om EM-billetten til neste års mesterskap.
Eliteserien
Bekreftet: Spisstalentet klart for Lillestrøm
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Strømprisene sørger for store kostnadsøkninger i norsk fotball
3 TIMER SIDEN