Jerv - Odd 2-3 (1-2)
Det måtte ekstraomganger til for å finne ut om det var Jerv eller Odd som skulle videre til fjerde runde i cupen.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
15 TIMER SIDEN
Etter 90 minutter var stillingen 2-2, og det skulle ta ytterligere 20 minutter før det avgjørende målet skulle komme. Odds Milan Jevtović vartet opp med en praktscoring som sikret Odd avansement.
Det ble en viktig opptur for et Odd-lag som gikk på et forsmedelig syvmålstap mot Bodø/Glimt sist.

Tidlig scoring

Det skulle ikke ta mer enn to minutter før Odd tok ledelsen i Grimstad. Mikael Ingebrigsten fikk ballen på hjørent av boksen og curlet den lekkert i lengste hjørne.
Kvartere senere lå ballen i nettet igjen. Denne gangen var det hjemmelaget som satt den. Etter en god redning av Odd-keeper Sondre Rossbach satt Mikael Ugland returen i mål, og lagene var like langt.
Det skulle vise seg å bli en målrik omgang. På overtid av førsteomgang var Ingebrigsten farlig frempå igjen. 26-åringen vendte av seg en forsvarer, før han enkelt plasserte ballen ned i hjørne.

Mot spillets gang

Andreomgangen startet med et bortelag med full kontroll på kampen. Skiensklubben dominerte stort de største 15 minuttene av omgangen.
Rett etter at timen var spilt byttet hjemmelaget på Amadou Diallo. Det skulle bli en umidelbar suksess. Sondre Rossbach skulle bare kontrollert skyte ballen videre, men sklei i passningsøyeblikket. Da var Willis Furtado kjapt fremme og snappet ballen. Videre sendte han den til nettopp Diallo, som enkelt satt ballen i det åpne målet.
Scoringen kom mot spillets gang, men sørget for et taktskifte i kampen. Etter utligningen kom hjemmelaget virkelig med i kampen igjen.

Ikke nok med 90

Likevel ble det ingen avgjørende scoring i løpet av ordinær tid, og det var med det klart for ekstraomganger.
Odd var farlig frempå flere ganger. To ganger ropte de på straffe uten å få mehold fra dommeren. Milan Jevtović satt ballen i mål etter 107 minutter, men ble avblåst for offside.
Det skulle likevel ikke bli siste gang Jevtović satt ballen i mål. Bare minutter etterpå dro han med seg ballen mot mål før han på magisk vis plasserte ballen i krysset. Den eventyrlige scoringen var det som skulle til for Odd, som med seier er videre til NMs fjerde runde. Den spilles en gang i 2023.
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skulle bøtte inn mål for eliteserieklubben. Nå har han forlatt klubben av personlige årsaker
21 TIMER SIDEN