3. mars skal Brann velge nytt styre i klubben - og på instillingens liste står tidligere Brann-keeper Håkon Opdal.
2021 var et år med samtlige nedturer for Bergen-laget - fra trenerbytte midt i sesongen, nachspiel-skandalen og på toppen av det hele, tap mot Jerv på straffer som resulterte i nedrykk fra Eliteserien.
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
28/06/2022 PÅ 18:52
Dagen etter tapet mot Jerv, trakk styrleder Birger Grevstad seg, etterfulgt av at både Geirmund Brendesæter og Espen Brochman fra styret gjorde det samme. Daglig leder Vibeke Johannesen gikk av tre dager etter nedrykket.
Til Bergens Tidende mener Opdal at hans fortid som fotballspiller kan være en stor fordel i en eventuell rolle i styret - og at det strategiske og de lange linjene er noe som interesserer han.
– Jeg vet hva som foregår. Jeg vet litt om mekanismene, og hvilken påvirkning avgjørelsene som blir tatt, har på en spillergruppe, sier Opdal til BT.
– Noen valg får ikke umiddelbare konsekvenser. Du merker dem først etter fem og ti år. Jeg tror ikke det er mange som har den innsikten på innsiden av klubben. Det er en fordel å ha kjent det på kroppen som spiller, sier han videre.
Opdal la fotballskolene på hylla i november. Han spilte for Brann fra 2001 til 2011, før han dro til danske Sønderjyske. Etter en sesong i Danmark kom han tilbake til Norge og Start. Opdal retuerne til Brann i 2019.
39-åringen har 12 kamper for Norges a-landslag.
Så du denne?

Se det elleville dramaet fra da Jerv rykket opp til Eliteserien

OBOS-ligaen
Kostbart flykaos for KFUM etter stortap: – Jubler ikke akkurat over dette
28/06/2022 PÅ 09:28
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
27/06/2022 PÅ 18:46