Populære sporter
All sport
Vis alt

Jørgen Hammer ferdig i KFUM-Oslo - Blir advokatfullmektig

Adrian Nordvik

Oppdatert 25/11/2022 klokken 22:36 GMT+1

Stopperbautaen blir ikke å se i rødt og hvitt neste sesong.

KFUM-stopper Jørgen Hammer

Foto: Eurosport

Jørgen Hammer har takket ja til å bli advokatfullmektig i et av landets ledende advokatfirmaer. Han er dermed ferdig i Oslo-klubben.
Det bekrefter han selv til klubbens hjemmeside.
– Det har uten tvil vært et stort og vanskelig valg for meg, og jeg er glad for at alle parter har gitt med nødvendig tid til å ta valget, sier Hammer til Kåffa.no
Den tidligere Stabæk og Start-spilleren endte på 140 kamper og ni scoringer i KFUM-drakten og har vært en av de viktigste spillerne i klubben som endte på en fjerde plass i årets OBOS-sesong som ga kvalifisering til Eliteserien. Han kom til klubben i 2016.
I kvartfinalen i kvalifiseringen tapte KFUM-Oslo mot Kongsvinger. Hammer er fortsatt skuffet over lagets prestasjon i kvalliken.
– Først er det veldig lite som skiller oss fra den direkte opprykksplassen. Så må vi spørre oss om hvorfor vi ikke vinner de nøkkelmatchene der. Hvorfor er ikke flere av oss på vårt beste når det virkelig gjelder? Inn mot Kongsvinger-kampen er vi nok i en litt dårlig stim, og jeg kan nok merke at vi er preget av litt stress i gruppa, at det er en del høye skuldre. Det er enormt med kvalitet i den troppen, men så handler det om å få det ut når det gjelder og i de kampene som det er viktig å vippe i vår favør, sier Hammer til klubbens hjemmeside.
Han ser likevel tibake på tiden i den rød og hvite drakten som fantastisk.
Jeg har blitt en utrolig stor fan av klubben, av folka i og rundt klubben og med tanke på hvordan klubben drives. Det er ingen tvil om at KFUM og jeg har vært en bra match. KFUM har evnet å få maks ut av meg som spiller og menneske, og jeg har følt at jeg har kunne være en viktig bidragsyter, samtidig som det er lagt godt til rette for at jeg kunne kombinere utdannelse og fotball i Oslo, sier 31-åringen.

Forbilde

KFUM-trener og navnebror Jørgen Isnes sier til klubbens hjemmeside at Hammer er et forbilde og at han har vært en stor bidragsyter for klubben.
– Hammer har hele tiden vært med å bygge KFUM sterkere og inn i dagens toppfotball. Han har vært en stor bidragsyter når det kommer til profesjonalitet, på og utenfor banen. Han setter krav rundt seg og har dermed økt kvaliteten på det vi holder på med. Det er spesielt for klubb, lag, trenerteam, meg og ikke minst Hammer at det nå er over i Kåffa. Nå må noen andre ta opp hansken til Hammer. Jeg regner med noen både har sett og lært, sier Kåffa-treneren.
Selv om karrieren i toppfotballen nå er over så holder Hammer døren åpen for at han engang blir å se på en fotballbane igjen i fremtiden.
Jeg er jo ikke for gammel, og ingenting i livet er skrevet i stein, men akkurat nå ser jeg veldig fram til å gå i gang som advokatfullmektig, og ser fram til en hverdag som helt klart har elementer ved seg som jeg kjenner igjen fra mitt liv som toppidrettsutøver, avslutter han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame