Populære sporter
All sport
Vis alt

Har innstilt ny styreleder i Brann: – Klubben i mitt hjerte

Marius Medby

Oppdatert 18/02/2022 klokken 11:46 GMT+1

Brann har innstilt ny styreleder i Aslak Sverdrup. Han er allerede leder for en annen av byens stoltheter.

Brann Stadion

Foto: NTB

Aslak Sverdrup er innstilt som ny styreleder i Brann i to år. Årsmøtet 3. mars skal ta stilling til om de følger valgkomiteen sin innstilling.
Sverdrup har vært leder i 30 år i alt fra små spesialiserte enheter i Forsvarets spesialstyrker, til store organisasjoner i Bergen og ute i verden.
Sverdrup jobber også som leder for Akvariet i Bergen. Brann skriver på sine nettsider at Sverdrup er åpen, direkte, ærlig og effektiv. Hans hovedoppgave som styreleder vil være å legge til rette for et profesjonelt styrearbeid, der alle jobber for klubbens beste.
– Jeg er veldig glad for å bli spurt om å tre inn som styreleder for Brann, klubben i mitt hjerte. Med meg på laget, så får dere en trygg og erfaren leder, og sammen med kolleger i styret så skal jeg gjøre alt jeg kan for å få ut potensialet som klubb, sier Sverdrup til klubbens nettsider.
Etter en krevende avslutning på et av de tyngste årene for Sportsklubben Brann, har valgkomiteen jobbet med en grundig og omfattende prosess for å sette sammen et nytt styre som de mener i sum har forutsetninger for å bidra til å gjenreise Bergens stolthet.Valgkomiteen har gjennomført flere ti-talls intervjuer med dyktige kandidater med ulik kompetansebakgrunn i perioden begynnelsen av januar til medio februar, skriver de videre.
«At det er så stort engasjement blant mange kandidater for å bidra til å gjøre en forskjell for klubben tross en krevende situasjon, viser igjen styrken i et brennende engasjement for klubben i bergensernes hjerte», skriver de på nettsiden.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame