Svenn Crone og Andreas Skovgaard er klare for Brann.
Klubben bekrefter nyheten på egne nettsider.
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
9 TIMER SIDEN
Den danske forsvarsduoen gjennomførte den medisinske testen søndag og har signert en avtale som holder dem til Bergens-klubben i tre år.
– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å spille for Brann. Jeg har spilt med Vegard Leikvoll Moberg i Silkeborg, og da jeg hørte Brann var interessert snakket jeg med han, sier Crone til klubben.
– Alle jeg har snakket med om Brann og Bergen har gitt meg et utrolig godt inntrykk av både klubben og byen, og jeg gleder meg til å spille foran supporterne på Stadion, fortsetter han.

Brann-spillerne knust: – Dette gjør jævlig vondt

Høyrebacken kommer fra Lyngby og har tidligere spilt for Brøndby og Silkeborg. Sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen, har latt seg imponere stort av 26-åringen.
– Svenn er i sin beste fotballalder. Han innehar stor løpskapasitet, er klok og en skikkelig lagspiller. Han har også god erfaring fra den danske Superligaen, sier Jacobsen i pressemeldingen.
Crone var imidlertid ikke den eneste signeringen søndag. Rett etter at høyrebacken ble presentert, kunngjorde Brann også midtstopper Skovgaard.
– Jeg er utrolig glad for å ha signert for Brann. Det er en stor klubb, og jeg har signert en lang kontrakt fordi jeg har stor på prosjektet som er i gang her. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Skovgaard.
– Andreas er en meget ballsikker midtstopper, som er teknisk god og setter sin ære i å forsvare målet. Han er relativt ung, men har god erfaring fra spill i Danmark, Nederland og Sverige, forteller Jacobsen.
Sett denne?

«Guffent» kampprogram for opprykksfavoritten

OBOS-ligaen
Kostbart flykaos for KFUM etter stortap: – Jubler ikke akkurat over dette
19 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
I GÅR PÅ 18:46